To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, January 2, 2011

Alhamdulillah dah masuk sem 2

dis is 1st n3 for year 2011...moga wiyah diberi kerajinan nk meng'update'..:-)

Alhamdulillah berakhir gak sem 1..and masuk sem 2 dgn bangganya! kehkeh..lulus sume paper walopon xcemerlang tp tetap dikategorikan terbilang...hehe
Apapun sangat bersyukur coz masih diberi nyawa utk terus melihat tahun 2011 ini..diberi ingatan yg baik,pancaindera yg baik & diberi kan semangat utk meneruskan pengajian neh..insyaAllah ujung thn ni tamat la master wiyah! x sabar dah nk tgu momen2 pakai topi naek pentas & nak keje..hikhik



tppp....hurmmm mcm ada dgr cite2 yg xbes jek dr fakulti,,mcm2 cite tp tu blom confirm lg! esok kena confirmkan semuanya coz nk planning schedule for dis year...nk jd mommy plak nk bwk peyot g clas so kena plan yg baek2 kan...uish dah xsbr ni nk jd mcm bespren wiyah Puan Aida Nuriezma bakal jd Bonda x lama lg...dis year gak tau,,so ai pon nk mcm u gak!!!! weee beshnyer..u cane mabok2 x lg? ngehngeh



my classmate..ada 29kuntum bunga ( 2 dah konpom dipetik) & 4 kumbang ( 1 dah x available)

bunge2 yg sedang berkembang mekar..yg tudung biru tuh bunge segar lg ke? :-D





Bakal2 pendidik anak bangsa..InsyaAllah

okeh bersambung mnegikut kerajinan wiyah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...