To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, January 27, 2011

Rojak Ayam Pasar Malam Kg. Sg. Ular Memang TERBAIK !!


hye..hye salam malam jumaat semua,,,tgh wat per tu! hurm...mlm ni sejuk jer hr ni 2 3 kali ujan dengan selebatnye since subuh tadi...tambah ngan angin selatan yg kuat!! wahhhh buka tingkap bilik angin sepoi2 masuk umah...fuhhh feeling g holiday kat tempat sejuk plak ...[ hint kat en.hubby untuk cuti CNY nanti neh kehkeh]

okeh..wiyah nk update n3 pasal rojak ayam yg bg wiyah mmg TERBAIK la coz rasanya lain dari yang lain...mkn kat tempat lain mmg xngam rojak ni gak yg paling besh...[ maybe dah sebati ngan jiwa makan since dari kecik lg kot]..

rojak ni ada jual kat pasar malam kampung wiyah jer...Kg. Sg Ular!! rata2 yang pernah makan,pernah menetap kat situ ( slalunya cikgu2 la) mesti akan teringat Rojak Ayam neh..sama la ngan wiyah tiap kali balik kampung since dr Sek. Men dulu mesti pesan kat mak suruh beli walaupon balik dr asrama dah petang jumaat ...padahal pasar mlm tu hr ni..hari Khamis Mlm Jumaat!! sanggup panaskan semula...mak akan beli lebih dr 1 bungkus coz request dr org yg suka makan banyak...hakhak

I
I
I
V

ni la rupa rojak ayam pasar malam kg.sg. ular...kalo dulu harga nya RM 2.00 then RM2.50 and skang neh RM3.00 dah..yer la harga barang skang ni kan sume naik so bg wiyah tetap berbaloi & boleh diterima lagi la coz mmg sedap sgt...


hurm camane....nampak sedap kan!! mmg sedap pon ngehngeh :-D

amacam ada yang terliur x tgk rojak neh...makan masa panas2 mmg terangkat!! haih rasa teringin nak makan plak..tp xpesan kat kakak plak suruh beli...xpe next week confirm kena g beli rojak neh..

p/s : so pada u ol sume kalo kebetulan lalu kat situ petang khamis jemputla singgah & rasa keenakan rojak neh...hahaha promosi tak berbayar!! xper2 tolong menolong semasa islam..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...