To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, January 25, 2011

Ku Hanya Mampu Berdoa Dari Jauh !!

Assalamualaikum..


n3 selingan dr dalam lab macromedia :-)...thanks pd member yg forward email ni kat wiyah..macam tau jer hati tengah gusar gundah gulana sekarang neh!!! ...email ni mampu buatkan wiyah tersenyum walopon dlm hati hr ni sangatla x tenteram since dr semalam...coz hr ni ni kul 8.30 pagi td ayah wiyah telah ditolak masuk ke operation room kat Hospital Pakar UIA Kuantan..utk buat operation mata..wiyah skang kat batu pahat hanya mampu berdoa yang terbaik buat ayah wiyah......alhamdulillah jantung sume dah stabil !!! hingga ke saat ni sentiasa memohon DOA berdoa agar sumenya berjalan lancar & operation berjalan lancar seperti yang dirancang...kita hanya mampu merancang & berdoa agar semuanya dibawah lindungan darinya..amin


sob..sob..sob


since dr semalam kakak,abang & adik call suruh wiyah wat solat hajat utk ayah..


perbualan antara kakak ngan ayah kat umah ayah wiyah petang semalam


kakak: ayah sanggup ke x nk wat operation nih..ayah dah tau ker risiko neh macamana [ menurut doktor chance adalah 50 -50 sahaja coz melibatkan jantung ~ serangan jantung bleh jadi dengan tiba2 kalo masa operation tuh urat tegang or patience stress]


ayah : senyap jer pura2 xdengar kot...then lepas tuh bersuara " ayah faham sume tuh & sanggup ..& kalo mati pon ayah redha coz kita dah berusaha !


{STOP SITU & sumenyer senyap..wiyah pon bila dengar cite dr kakak terus SENYAP x terkata apa..air mata jer yang mengalir walopon time tuh ada kat vinci kluang mall..huhu } masing2 bergenang air mata..sampai la skang ni kat lab pon duk sok sek sok sek ..touching sangat2 xleh nak control !!


semua adik beradik buat solat hajat dari jauh tp masih xlupa untuk berdoa...berharap & tawakkal agar semuanya lancar dan yang paling penting ayah wiyah dapat melihat semula dengan sempurna seperti sediakala...

I
I
I
V


Smile since you were kids




To be beautiful when you grow up



Even your beauty faded...but still look so happy



No matter what bad things happened to you, keep a smile on your face..



~ and mine too~ keep smiling *_*

HARUS lah tersenyummm dengan x ikhlas [ xder pikcer nk tunjuk smile coz kat lab]...
bila saya senyum awak mesti senyum skali...
senyum xperlu kata apa2...
p/s : Senyum dengan seribu pengertian maksud tersirat xsiap dapat merungkaikannya... (^-^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...