To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, January 7, 2011

Tentang Mummy...Part 1


n3 Label : siapa Wiyah? ni wiyah created & dedicated khas untuk pewaris darah daging wiyah...sbg salah silah hidup keluarga Ayie & Wiyah,,agar mereka tahu asal usul kehidupan mereka nanti!!! (walaupun masih dikurniakan rezeki cahaya mata ttp wiyah tetap sabar menanti saat2 bergelar mummy)

okeh...
serba sikit ttg wiyah..ekceli there is no special bout me! just ordinary people..as human being to God Allah s.w.t

about d DOB
wiyah dilahirkan pada 09 Januari 1982 bersamaan 13 rabiulawal 1401H ,pada hari khamis pukul 11.45 pagi di Hospital Tengku Ampuan Afzan (formly known as Hospital Besar Kuantan)...

kalo nak ikutkan kiraan btol2 wiyah ni anak yang ke 6..coz 2 abg wiyah meninggal sorang masa lahir & sorang lg masa umur 27 tahun..umur mak wiyah masa lahirkan wiyah 32 tahun while umur ayah 36 tahun!! Umur masih muda tp anak dah 1/2 dozen kan...walaupon ekonomi keluarga xseberapa tp Allah itu maha adil & Saksama...di berikanNYA rezeki anak yang comel,cerdik,bijak pandai,mengenang jasa,berbudi pekerti InsyaAllah (masuk bakul angkat sendiri) kehkeh...supaya dapat meringankan beban2 yang lain!

Dikau lah segalanya bagiku..proud be ur doter!!


mak wiyah mmg xsuke ambik gambar...pemalu cket! hehe

ayah wiyah mmg sporting...tp x dalam sume perkara tau!! wiyah sgt hormat kat ayah..


Alhamdulillah bersyukur kerna dilahirkan dalam sebuah keluarga yang besar,aman,gembira & bahagia dunia akhirat InsyaAllah...Semoga Mak & Ayah dipanjangkan umur seta diberi kesihatan yang baik...Amin..Amin


To Be Continued....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...