To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, January 28, 2011

Tunggu Nasi Ayam Kuantan Parade!!

Salam..slamat petang semua

perut da berbunyi2 tahan lapar tunggu di tapau..haha!! sementara menunggu en.suami blik g beli nasi ayam kat kuantan parade lps abis meeting kat hospital tadi..mmg favourite nasi ayam dia..makan since ting4 sampai la skang..nasi ayam ni paling sedap la!! sajer rajin nk menyelit cket pasal long journey hr nih...fuhhh it takes long hours to safely arrived @ my mini home sweet home!! plan nk gerak awal pagi dlm kul 8am tp terlajak tdo sampai kul 9.00am coz ujan yg sangat lebat pg td..bangun siap2 g beli pinggan correll dulu b4 blik coz sgt berkenan ngan design dia..rasa mcm rugi kalo x beli ! so g la beli dulu kalo x nanti duk teringat jer kat pinggan tuh ...hahahaa

lepas beli pinggan terus g amik naza classmate wiyah janji nk blik sama coz kami sejalan...kat muadzam jer,,,at least ada la teman org bercakap ngan wiyah dlm kete kan! lbh kurang kul 10am gerak dr parit raja..ujan lebat gila sepanjang jalan so perut bunyi2 la..benti makan kat labis, dun tenang kat org ngundi tuh....nasib la jln xjem & tenang jer hahahaha..coz hr ni 2nd last day utk mengampu pengundi2 sume...cume roadblock & polis mmg merata2 la

drive slow & steady jer...dlm kul 2pm stop kat segamat jap,then kat keratong & last skali kat hosp kuantan ambik kunci umah ngan en.suami..kul 5.30pm baru sampai umah...fuuuhh perjalanan 7jam setengah wiyah drive hr ni..slalunya 4 jam jer parit raja - kuantan..tp hari ni jd berganda jam la plak...sengal abis satu badan...Alhamdulillah bersyukur sampai dengan selamat ...risau gak semlm coz hr rabu mlm khamis wiyah ada mimpi terbabas jatuh gaung & wiyah cedera!! syukur semuanya hanyalah mainan tidur jer..doa2 mintak dijauhkan dari segala petaka dunia..amin ya rabbal alamin!

otw blik tadi sempat tengok ombak kat pantai batu hitam..ombak kuat sgt,,nanti mlm nk ajak en suami g tengok ombak & nanti wiyah update pasal ombak yer...tengok ombak sangat menenangkan jiwa wiyah..;-)

kkk daaaaa!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...