To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, March 11, 2014

Anakda ku sayang..1st entry 2014!!

Assalamualaikum wbt

Pertama sekali jom sama2 kita doakan utk Missing Aircraft MH370..May Miracle Happen Soon InshaAllah

Allahuakbar..sangat2 sibuk dgn urusan harian, 2014 dah masuk pertengahan March..baru perasan tak menulis lagi tahun ni..Ya Allah blog berabuk bersawang naik semak samun bagai..rumah usang macam tak berpenghuni da jadinya..sebagai pembuka bicara 2014 wiyah update kan perkembangan terkini anakanda tersayang aisy El-Wafiey yang mencecah usia 1 tahun 4bulan

wiyah rindu sgt nak update menu2 & share resepi sebenarnya..dah byk yg tertangguh, moga ada keuatan utk menulis inshaAllah

Photo: Done 5 month checked up ...half way (20 weeks) to go, alhamdulillah health conditions is ok.

BP 60/110
HB 14.9
Bloos sugar within the range <6
Weight mauntain since 5months ago

Mode: mummy & wafiey is happy, attending master coordinator celebration..master wan muliani, proud being a part in shaklee.

Our wish..next step forward to move out from comfort zone. InshaAllah. 

Wiyah | 0199775808 ♥
mummy is on 5months pregnancy..alhamdulillah half way done 20 weeks to go in sha Allah

Alhamdulillah kandungan kali ni sangat mudah, syukur wiyah rasa sgt bertenaga walaupun penat melayan karenah & telatah anakanda wafi..sgt enjoy dgn kandungan kali ni..

sleeping partner daddy..tdo nak bertempek ngan daddy saja! mummy no hal..boleh tdur dgn tenang,,hehe

hobi berpagia-pagian dgn kartun..dah abis kartun baru la bleh di ajak mandi, aptb layan kan saje nanti moody sepanjang hari..macam2 akal nya sekarang ni..suka tgk sgt cpt dia belajar sesuatu..seronok dapat besarkan anak & lihat perkembangan nya setiap hari depan mata sendiri..

mummy mmg tak boleh terlepas pandang..ada saja aktiviti super star yg dia buat, nak hantu jugak kadang mummy tgk dia..bila marah bleh buat tak tau jer..Naik pandai turun tak pandai huhu!!

ok la kot..sesi sapu2 blog hihi, bila dah menulis tak reti nak stop..kang panjang org menyampah plak kan..wiyah rindu sgt nak update resepi..inshaAllah diberi kelapangan waktu..wiyah update lagi..Wassalam.




2 comments:

Aida Nuriezma said...

wafiey..gud boy...xpe aktif pun..padan ngan umur awk kan.kiki...mummy pun sihat alhamdulillah...mama aida x sbr jgk ni tgu adik wafiey keluar.ahaksss :)

Hayani Mhd Nor said...

Assalamualaikum.. jemput singgah ke blog saya www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Disini ada info vitamin dan suplement produk kesihatan Shaklee. Jemput singgah ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...