To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, January 14, 2011

Menu Petang~ versi RINDU


batu pahat dihujani mutiara selabat2 nya petang ni..cuaca sejuk jer!ujan x ptg ni kat kawasan u ol? since duk dlm kelas td perut dah berbunyi2 kelaparan...sampai jer umah roomate wiyah cik muna memulakan misi membuat cekodok ikan bilis [ sori pikcer lupe plak nk snap coz sume tgh lapar kan...so sekelip mata jer abis] .ujan2 ni perut asyik lapar jer la..so maak apa pon confirm licin..alhamdulillah skang dah separa kenyang..hikhik [perut tong]

housemate yg lain pon take part kat dapur hr ni..ada yg masak sup ayam, sayur goreng...hurm per lg ntah nanti mlm br tau [ wiyah cuti hr ni a.k.a malas] haha

bila time macam ni rasa rindu plak kat en.hubby...dah balik keje ke blom?..makan pe la ek hr ni? cian duk sorang2 dah la mak ayah jauh...hehehe,, sabar eh lg 2mmgu baby blik!! slalu time gini kalo wiyah ada kat umh..b4 eh.hbby kuar dr ofis dia akn msg masak per hr ni..kdg2 tu ada req nak itu ini..hurm layan jer la [ikut mood gak nk masak ni] petang2 bila en.hubby blik keje br sampai pintu depan..stokin x bukak lg dah tanya B masak pe ptg ni abg lapar la..tu la ayat dia tiap kali blik keje!!
byk sgt keje g sana sini slalu jer skip lunch..haih per la u ni!!! workerholic btol la cinta hati wiyah ni...

menu petang wiyah senang jer hehe..simple & cepat kan,,ala wat alas perut b4 dinner k la kan..tp fast food jgn amalkan slalu..skali skala ok la coz sgt membahayakan kesihatan!!
I
I
I
I
V

chicken ball + hotdog + tomato + timun + salad = makan ngan roti sandwich mmg best !! sumenye bleh beli siap kat pasaraya..just goreng jer


kadang2 tu daging berger + hotdog +tomato + bawang = cicah sos


okkk..e.hubby kalo baca ni mesti g dapur goreng sendiri kan..hikhik,,cian dia kena masak sendiri....sabar eh!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...