To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, January 25, 2011

Tiba2 rasa nak makan MANGGA MUDA + KICAP !!



ai malam ni tetiba plak rasa nk makan neh..meleleh air liur,,nyum2 besh nyer! padahal br lps mkn nasi lauk asam pedas ikan pari...blurpppp alhamdulillah rezeki hari ni!!

knp nak time neh..huhu,,sabar yer wiyah tggu blik kuantan nanti ko makan la sampai muntah yer!! paksa en.hubby g pasar tani ahad..mcm2 nk beli ikan patin,ikan keli, ikan sungai yang da siap isi garam kunyit,ayam organik & pokok orkid...hoooyeh hooyeh ..sonang balik umah goreng jer :-D ..rajinkan wiyah ngeh ngeh

I
I
I
V

tp skang neh rasa nk makan neh...xde neh limau mandarin pon boleh la :-( [ en.hubby ckp ada dpt 2kotak ,Alhamdulillah rezeki raya cina...org raya kita pon raya gak la ]

mangga epal dr pasar malam air hitam [ besh rasa lemak + manis +masam]

makan ngan kuah rojak mak bee mmg TERBAIK yang pernah jumpa [ pedas + manis2 cket]

p/s : kpd adik2 wiyah yang tengah mabuk tak hengat tu..cik su & cik nor baby u ol x rasa nak makan neh ker...sedap oooowh kecur air liur tak....slurrrp!!!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...