To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, January 21, 2011

Aku Pregnen?

Assalamualaikum...

hye..wiyah bersiaran terus dr kuantan keh keh :-D..bunyi mcm happy jer kan! tp x happy sebenarnye..walopon balik kg dpt jumpa en.husband, famili & anak buah sume.. dalam hati x ada rama-rama..masa otw blik hr rabu ru mmg sgt bahagia..tp bila ptg dah x bahagia..huhu knp? nk tau eh...hurm meh nk story cket

actually petang wiyah sampai kuantan tu dlm kul 6.00..sampai je umah terus flat coz time drive sakit kepala sangat2 + sakit pinggang + rasa senak2 kat bawah abdomen perut [ rahim ]..disbbkan xtahan sgt wiyah stop kat petronas muadzam beli panadol actifast..telan 2biji utk bertahan sampai ke kuantan!! alhamdulillah sampai dengan selamat..

hajat dihati nk rehat & tdo jap b4 maghrib..alih2 lepas en.hubby blik beli makanan dia tegur ada darah kuar,,,darah cair meleleh kat peha!! tp wiyah xperiod..tp menerima sbg period jer la!! agak terkejut coz xperiod then g bersihkan diri sume..darah tu stop sampaila ke hr ni..tp sakit perut masih lg terasa sgt..xbleh nk tdo coz xtahan sakit!!!

bertanya kpd yg pakar2...diaorg ckp maybe wiyah early pregnency & hentakan masa drive ..thats y bleeding!! agak terkejut coz x planning utk time neh!!
xtau ampai skarang masih lg kat umah....xrasa nk g klinik or nk wat pregnency test ,, xbersedia nk hadapi sume neh!! sgt2 xde mood coz dlm kepala hanya pikir psl assignment yg menambun2..pasal nk abis kan study neh...kalo la btol wiyah pregnen mcm mana ngan sume tu..macamana ngan baby neh!! haih kusut btol kepala neh..apa pon sumenye rezeki dr ALLAH ..

masih berharap..dua2nya wiyah nak dlm masa yg sama kena pilih salah satu,,semoga ada jalan kelur yang terbaik utk wiyah..

kpd puan aida...apa yg patut i wat skang neh!

wassalam...

1 comment:

SeLLaPeeZ said...

kak,pregnt dah ke ko kak?dah check?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...