To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, January 9, 2011

Today is my BIRTH day !!!



salam , morning & happy sunday semua!!! dis n3 is dedicated to all my frens...thanks for d wish on my 29 besday..today!!

Alhamdulillah coz hr ni masih diberi lg 1 tahun pinjaman nyawa utk terusnya hidup sbg khalifahNYA...bersyukur atas segala nikmat yg telah diberi selama 28 tahun utk menetap di muka bumi ALLAH yang sangat indah ciptaanNYA..

En.Hubby org 1st wish...tepat jam 12.00 mlm td,,terus call & wish happy besday bersama doa2 nya pada wiyah...Thanks Sayang!!
then anak buah yg 1st...then besfwen aida, dila & mama papa to be cik muna+ cik syah via SMS... and also via FB mmg sgt byk,,sori byk sgt nama U all ..kat FB eh wiyah wat jamak terus..kehkeh!!

tepat jam 11.45 am jap lg..maka genaplah 29 tahun wiyah melihat DUNIA ni,, Thanks to my beloved " Mak & Ayah" ....tanpa MU tiada lah wiyah hr ni!! sgt2 bersyukur krn dibesarkan dengan sepurna..makan,minum,tempat tinggal,persekitaran yang baik & yang paling penting pendidikan DUNIA AKHIRAT yang telah diberi serta diajar sebaik mungkin sehingga la menjadi seperti sekarang ni...Semoga Dirimu Diberi Umur Yang Panjang serta Keihatan yang Baik HendakNYA...JASA 2 mu tidak terbalas....

dan HARI ni...wiyah meraikannya sorang diri di Bt.Pahat ni tanpa keluarga & suami disisi..........( ececeh ayat mcm duk everea jer..wiyah over d sea coz kat parit raja kan..kira hokay la ek) InsyaAllah hujung bulan ni kita wat makan2 famili...aktiviti rutin utk setiap birthday dlm family!! Beryukur disitu..tiap2 hari adalah istimewa bagi keluarga kami...

Semoga segala cita2 & impian (my dreams & my streams come true) utk berjaya serta menimang cahaya mata dapat dimakbulkan ALLAH pada tahun ni..InsyaAllah


roti telur peganti kek...:-(

sos peganti blueberry toping..hukhuk

biskut LEXUS peganti macaroni baked..emosi kejap!!

then MILO peganti Fresh Oren pebret!!

2 comments:

mrs_zura said...

hepi besday to u kak wiyah..semoga sihat selalu,bahagia ke akhir hayat n tercapai impian yg ada ye...

Wiyah said...

thanks...insyaallah yg paling2 idam nak ada BABY!! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...