To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, January 6, 2011


alhamdulillah syukur kepadaNYA...td wiyah tel rumah borak2 kakak bg tau,,adik wiyah yg duk kat SABAH dah ada gud news...wiyah pon dgn xsbrnye terus SMS dia...alhamdulillah mmg confirmed 5weeks!!!



TAHNIAH to both of U..semoga emuanya selamat sehingga ke saat bersalin...ALLAH telah mendengar & menunaikan hajat serta impian mereke..amin..amin

xlupa juga pada befren wiyah Puan Aida Nuriezma diatas bad news last day..hopefully a miracle happen to u!! banyakkan sabar yer..i doakan keselamatan & kesejahteraan U!


so dis year..mummy wiyah akan dapat lg sorang anak buah...jd 16 org la cucu atok nenek,,skang ni yg plg kecik aulia almost 9months oredi & adam 3 years...menjadi rebutan semua orang!!

dlm hepi2 ni rasa mcm 0 plak jiwa ni...BILA PLAK TURN WIYAH NAK RASA MCM NI??? :-( ... Emo kejap....kehkeh!! bkn xpernah rasa cume xpernah rasa lama lebih dr 3bln even da 3x pregnen & miscarriage..Redha dengan ketentuanNYA,,mungkin ada hikmah disebalik per yg berlaku..( pujuk diri sendiri)

Thousand thanks to en.hubby MOHD SUHAIRI RAMLI..coz faham situasi baby,,insyaAllah teruskan DOA & USAHA kita...

2 comments:

Aida nuriezma said...

t'harunye.uhuk uhuk.tq yah.insyaallah mtk yg baik2 aje..
tahniah kt nor.semoga sihat n bhgia slalu.
utk u yah i doakan yg t'baik ye.semoga sentiasa bhgia d samping ayie disisi.:)

Wiyah said...

thanks & insyaAllah ada rezki utk kita..kite teruskan usaha, doa & tawakkal...u prasan x thn ni dah thn ke10 kita berkwn..ince 2000 @ kypm..cptnyer masa berlalu kan...fwenship 4ever !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...