To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, January 6, 2011

Sem 2 Yg Menakutkan !!!


hye there...amacam hr ni sume ok ka? hrp2 everything will be goin as ur plan la yerp...ekceli wiyah dah oficially register for part 2 since 3rd jan..so skang ni dah lbh kurang 1 week da start class..hurmmmmemula gak kelab kabut cket ngan sistem yg ntah hape2 tuh..dah reg sem baru tp result sem 1 still blom dapat lg...ada logik x perkara2 mcm ni? haih nk bising2 pon..saper la kita ni yerk..pa pe pon redha jer dgn segala yg telah ditentukan..

hopefully by d time..everything will be ok la!

hurm da byk merepek2 neh...ekceli class sem ni agak interesting lecturer but a bit worry & scary la coz 1st clasz da dpt assingment utk 1 sem...3 tugasan tuh! 1 of them due next friday..semak kepala hotak wiyah! tu br 1 subjek...++ event yg nk kena handle lg + PS yang dah dgn rasminya start kul 12.30pm td...

agak byk perkara yg merisaukan jiwa raga wiyah skang neh..ada pilihan plak dlm hati nak ke x nak,,mampu ke x mampu..boleh ke x boleh...haih mcm2 hal lg!!

wiyah harap wiyah dpt abiskan sem ni dgn SUKSES...seiiring dgn azam 2011 mesti ditunaikan!! chaiyok..chaiyok wiyahh

to be continued...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...