To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, January 19, 2011

Doakan Ayah Ku Selamat!!


salam semua...n3 ringkas & nak cepat2 sementara tunggu waktu zohor..br jer abi kelas,,dah present set induksi kat kelas microteaching!! lepas present td dpt msg dr kakak bg tau ayah wiyah tgh proceed 2nd appointment utk operation mata & jantung..lepas dah wat check up sume..resultnye selasa next week is d operation dayfor mata & seterusnya jantung!! naib baik dah lps present masa tuh..kalo x mesti wiyah macam2 kat depan tuh..terus kepala teringat kat ayah,,then g toilet coz mutiara dlm mata terkeluar meleleh...sob sob sob [ sape yg close ngan mak ayah dia akan faham situasi wiyah skarang ni]

sabar bertahan jer..so wiyah wat keputusan since cuti 4 hr samapai ahad,terus SMS en.husband bg tau nk balik jap lg..his said ok tp rumah abang xkemas lg..haih mesti rumah mcm tongkang pecah la tu rasanya [ dia lg suka coz dah 3 mggu kami x jumpa ..huhuhu] !!wiyah nk blik ktn jap lg sensorang drive..dah la mata tengah sgt mengantuk..perjalanan yg x dirancang...planning ngan abg kakak sume nk wats solat hajat & makan2 cket kat umah ayah esok....doakan semoga segalanya berjalan lancar & ayah wiyah selamat melihat sempurna seperti sediakala..owh for ur info ada katarak luar & dalam mata ayah wiyah yg watkan beliau jd xnampak sangat2...ikan & ayah pun dah xleh nk beza..xclear! sedih sgt kalo time makan nasi kena bg tau ni ape tu ape..takut makan tulang or tergigit cili padi..

harap2 sumenye akan berakhir dengan berita gembira nanti [tengah wat n3 ni pon..air mata dah bercucuran], bab mak ayh mmg xleh nak tahan air mata ni...sgt2 sensitif!! d moment operation wiyah xder coz ada byk keje skolah utk disetelkan...






Ya Allah Ya tuhanku..
kau selamatkanlah & berikanlah semula nikmat penglihatan
kepada ayahku..sesungguhnya aku masih & amat memerlukannya
sihat ceria seperti dahulu kala..
Amin ..AMin Ya Rabbal Alamin!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...