To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, February 4, 2012

Salam Maulidul Rasul 2012 & Shoping Tudung online lagi!

assalamualaikum..wbt
Salam Maulidul Rasul 2012..tema sambutan Maulidul Rasul tahun ni bertemakan " Persefahaman Asas Perpaduan Ummah" alhamdulillah esok bersamaan 12 rabiul awal,, marilah sama-sama kita bangun pagi & berselawat ke atas nabi junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W..
13 rabiul awal sambutan hari lahir wiyah gak ;-)...sbb tu la keluar nama Robiatul Adawiyah..hehe nak jugak bg tau!! 


bagi wiyah rasa teringin sangat nak join org berarak tp peluang tu mmg tak de la kot..tapi apa pon walaupun x leh join on real..kita still boleh join ikut tv kan,,berselawat sama! esok kat tv 9 & tv hijrah memang ada siaran langsung sambutan Maulidur Rasul


untuk itu, wiyah just nak share shoping tudung online wiyah..wiyah bleh dapat harga yg sgt2 murah compare ngan harga kat luar ie: kat pasar malam, butik, online shop yg lain..harganya berbeza lebih dari 7 -10 ringgit tau!! kat sini serius lagi murah..bagi wiyah mmg berbaloi nk shoping sini coz wiyah tak perlu rambang mata nak pilih mana satu hehe..lagi satu en.suami sgt2 sokong coz dia tak perlu tunggu wiyah shoping lama utk pilih jut selai tudung..kahkah,,tp yg penting kat m2u meti slalu kena top up la ye en.suhairi ;-0  

so pada kawan2 yang mungkin inginkan satu perubahan,,wiyah suggestkan online shop ni!! maaf wiyah takde niat nak down kan shoping online yang lain..wiyah just share apa yg wiyah rasa ada benefit dalam pembelian..itu jer tak lebih dari tu,,hurm pada yang nak kan tudung yang ranggi2 , gorjes & up to date..silalah terjah kat ini..sgt2 cpt sold out ;-)..kalau ada masa boleh terjah kat sini nanti Azeantie Shaatie's Collections

meh wiyah share antara tudung yg wiyah shoping kat ini nak tak??  sori la..wiyah bukan niat nak show off yer..wiyah just nak share price ,,yang baik perlu dikongsikan bersama2..wiyah pernah wat n3 tudung kat SINI & SINI


ini 1st tudung wiyah shoping sini..RM 35 jer saiz M


yg ni the latest koleksi polkadot wiyah..just RM 38 jer


ini pon baru beli..thai silk printed corak RM 28 jer,,kat lain 33++ tau


tudung chiffon ala fareeda..RM 35 jer,,mmg sangat best!! iap ada 2 3 org tanya..tudung fareeda ker??? alahai..wiyah tak mampu pakai tudung yg mahal2 macam tu..tudung yg ala2 pon dah cukup bersyukur...alhamdulillah


yg ni wiyah hadiahkan utk MIL..sama la dia pon cakap ada survey kat dungun RM 60 dan keatas,, so MIL tersangat la suka melaram ngan tudung ni..terus pakai sepanjang hari!! alahai bahagia hati menantu bila tgk MIL suka...tak gitu?? ;-)


banyak color wiyah grey & black?? perasan tak..haha,,nak wat camane dah suka kan! yang ni just  RM 35


yang ni design syiria embossed by fazli ferina,, wiyah mmg suka tudung dr fazli ferina coz sangat selesa pakai nak2 yang soft awning ,, yan ni just RM 33 jer tau..suka sangat2! ;-)


yang ni wiyah sgt2 suka..tapi da sold out!! huhu mmg teringat2 jer kat tudung ni tau.Azeantie Shaatie's Collections..kalau ada sila reserved kan utk wiyah yer! haha

ok tu jer kot...hurm nak shoping kain utk baju raya?? hehe nanti wiyah update tempat wiyah shoping kat mana eh..yg d latest baru 2 hari lepas wiyah beli 2 pasang kain cotton,,corak butterfly!! ololo sangat2 la suka...hehe

2 comments:

::Azura Rahman:: said...

byknyer shoppingggggg.. ;)

Wiyah said...

Kak zura--> sekali skala akak,, reward utk diri sendiri ;-)..nak yang mahal tak mampu so yang ala2 pon kira ok la kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...