To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, February 1, 2012

6 tahun telah berlalu...

assalamualaikum..

to..abang! Mohd Suhairi Bin Ramli

Alhamdulillah tahun ni dah 6 tahun kita declare aspasangan kekasih' kan,,since Jan 2006 @ Terminal Pudu Raya on the way back to kuantan & hubby to kuala terengganu...dalam bas yang sama, pakcik saudara husband yg jd saksi coz we all naik bas Mutiara yang dia bawak time tu,so we all dapat tiket free ;-)

still fresh dlm ingatan kami..scene tu hehe,, last week kami recall & bercerita tentang memori indah tu,, bila di kenang2 semula mmg kelakar kot...zaman student dah bercintun2 walaupon tahun tu dah masuk tahun akhir tapi rasa mcm still tak matured lagi kot..kahkah mmg lawak2 ..kami bercerita sambil belek pikcer2 lama & tergelak besar!! owh how sweet that memory...syukur alhamdulillah cinta kami sampai ke jinjang pelamin & bahagia sehingga ke hari ini & insyaAllah hingga ke nafas yang terakhir amin

mr.hubby bagi gelang silver ada tulang ikan gantung2 time declare tu..dulu ada simpan tp skang bila dah pindah randah tak tau letak kat mana dah..huhu,, tak pe lah kini..dah jd husband & wife dah ganti ngan gelang emas la plak..no more silver!! insyaAllah yang ni baby tak akan tanggal2 lagi yer ;-)

Kenangan masa kat terminal pudu..1 Januari 2006
dulu ambik gambar pakai handphone jer..tp syukur still ada lg copy walaupon pakai hp cabok jer time tu,, inilah kenangan kita..
photograper syok sendiri..muka sebesar alam!! + hidung kembang semangkuk..hehe

ini adalah saksi-saksi cinta kami...setiap kali pergi dating!! satu umah wiyah pon join skali gak...mmg dia org tak bagi chance langsun..haha,,apapon mmg indah kenangan tu!! miss u friend..alhamdulillah semuanya dah berjaya...puan enginerer senua!! ada lg 3 org yg blom kawen..jue, aida , N bila lg?? hehe..

6 comments:

eKa said...

suweet nya cinta kamu...eka pun bercinta dari skolah lagi..tp tak penah kekal...ahahah

Wiyah said...

eka cun mesti la ramai yg berkenan since kat skolah lg,,hehe! ini 1st love wiyah...b4 dis mmg tak pernah amik port pasal cintan ni,, tp xtau la time tu terbuka hati utk terima dia & alhamdulillah 1st love ever after..amin

mOOn said...

wiwi, tegelak i sorang2 tengok pic u ng abg ayie time muda remaja... so kanak2 rebina laaa.. hahaha.. comel2.. sungguh suci dalam debu.. haha.. pepun.. semoga bahgia sampai ke syurga dan dikurniakan zuriat y solah dan solehah.. amin..

misskirokuza said...

eh first place kita same la!!! puduraya hahahhahahah kelakor lah,,,, :))

Wiyah said...

mOOn---> haha so kanak2 rebina ek,,muka masih suci time tu!! haha..Amin,, u i kena hold utk preggy at d moment..need to be cured 1st! huhu

Wiyah said...

misskirokuza--> owh sama eh,, tempat tu mmg byk kenangan la coz since dat time tiap kali nak balik kampung kalo xder aral mesti we all balik sama...kalo diingatkan balik sweet kan,,kelakar jer zaman muda remaja ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...