To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, February 16, 2012

Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus

assalamualaikum wbt

hai semua..hr ni mood nak join GA,, xde mood nak wat n3 padahal banyak yg tertunggak hai..jom semua kita join GA ni..senang jer syaratnya just share pikcer happy kita jer..mana tau kan kot ada luck kali ni hehe ;-)

contest by Capt.Keon Alhan & Oh Daus
valid from 1 FEB 2012  until  29 FEB 2012 at 23:59 hours



TAG by MALA

so..wiyah nak share happy moment with friends...miss them very much!!

"Unplaned moment are always better than planned ones"
~ wiyah- Nuha- Muna -Aja ~

Percutian yang dirancang last minute mencipta kenangan yang sangat indah dalam hidup bersamamu SAHABAT!! really miss d moment..candid picture..lets picture story the moment ;-)  @ Rumah Melayu Tradisional Melaka

wiyah nak tag kawan seangkatan..just for fun ;-)
cik moon
so shy lady
seindah biasa

3 comments:

mala said...

Amboi! Semua kontrol gelak ayu gitu :-) tq wiyah rindukan kawan-kawan lama

Wiyah said...

hehe..tu la nye,, yg pasti ini moment happy ngehngeh ;-)

capt. keon alhan said...

gambar ni sangat happy....thnx for joining ye...n gud luck tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...