To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, April 27, 2011

Jom Shoping Tudung kat QAIRA HIJAB COLLECTION!!!


hai girlsss kat luar sana...u ol mesti suka shoping2 tudung,shawal & baju2 sume nie...meh mlm ni wiyah baik hati cket nak share tempat yg wiyah slalu online tudung...almaklumla baru balik menternak lemak kat secret recepi & berkaraoke tadi!!! release tension la sangat wiyah yer...apa yg ko study hari ni??? lalallaala..mmg tak study langsung hari ni..duk mengarut jer kejenyer..huhu

tudung2 nya mmg sgt cantik,,kain yang selesa, design yg lain dr yang lain, pilihan color yg banyak,corak yang menarik,,harga berpatutan & yang paling penting kita senang & mudah berurusan dengan tokeinya..hanya kat hujung jari jer...just pilih & click itu ini,,booking yang mana berkenan ...then confirmation drp tokei either ada stock lg ker tak...

if ada stock & dah confirm...kita bleh transfer duit kat akaun tokei ni,,dlm sehari dua jer tudung ni akan sampai kat kita...mudah jer kan!! xpayah susah2 nak traffic jam & cari parking bagai kan...duk kat mana2 pon bleh dapat tudung cantik2...

nak tau wiyah slalu shoping tudung online kat mana??? ha meh nak bg tau click kat sini for further info hehe..AINIL HAWA nama kat fb dia or kat blog QAIRA HIJAB COLLECTION ,,,,sume urusan melalui fb jer!! ala fb kan bleh katakan sume org ada,,so mudaah la kan !!...seriously wiyah cakap,,tudung dia mmg sgt222 selesa dipakai!! lebih dr 10 helai dah kot wiyah shoping kat sini...

oke kat bawah ni antara tudung yg wiyah beli...ni bkn pikcer wiyah yer,,ni la tokei kedai tudung neh,,,muda & cantik kan orangnyer...bertuah badan!! hehe..serius pujian bukan bodek yer ainil ngehngeh


ni koleksi terbaru...wiyah br je beli tadi!! RM 38

ni pon sama...br beli gak,,RM 35,,terima kasih suami coz blanje isteri beli tudung lagi!! rasanya ada lg 2 3 helai tudung & shawl yg belum bersentuh & pakai...masih dlm plastik lagi ...
perempuan kan...haha

kat bawah ni antara koleksi yg wiyah beli ngan ainil hawa neh

kain lycra...rm 25 jer rasanya!

ni pon sama..rm 25 gak,,kain sejuk & selesa dipakai!

wiyah suka yg ni coz combination color pink + blue...RM 30 rasanya

yg sebab dia corak batik2 gitu...lom pernah pakai lg!! haha..RM 40

kaler kelabu...corak dia abstrak wiyah suka,,slalu jumpa yang bunga2 & plain jer kan,,skali skala try corak yg abstrak plak kan...baru la ada kelainan ngehngeh...RM 40 rasanya

yang ni corak ABC...memang susah nak jumpa kat mana2 kedai lain,,anak buah wiyah siap bleh baca ABC lagi kat tudung wiyah ..haha RM 40 gak rasanya

color peberet....kelabu!! walopon dah ada tapi nak gak yg neh..nafsu perempuan!! hehe

bila tgk pikcer koleksi qaira hijab neh...mesti tertanya2 dalam hati,,,tak penat ke si ainil neh senyum ek??? dah la banyak giler pikcer dia...ha ainil kalo baca entry neh,,,cer jawab cket!! ngehngeh

V
V

ni plak antara pikcer yg wiyah ada amik ngan tudung2 dari sini...sikit jer la coz malas nak belek2 album lama hehe


xtau la tudung ni nama apa...tp wiyah suka coz corak dia bunga kecik2 ala vantage gitu...time neh peknen 12minggu dats y perut buncit hahha

ni pon sama..suka kaler biru yg nak kata tua tak gak..muda pon tak gak! susah nk cari color gini..so bila da jumpa tu grab jer la kan..

ni tudung pusing...kalo tak silap org panggil butterfly kot!! baru sekali rasanya pakai tudung neh..coz muka nampak bulat cket bila pakai..xtau per prob,,tang muka wiyah kot bertambah2 tembam!! haha

oke tu jer nak share hari ni...ok kalo berkenan bleh la buka fb ainil hawa yer...hari ni dia br upload koleksi tudung Qaira Hijab yang baru!! so jangan lepaskan peluang,,memang cun2 giler la...rugi tak tengok & tak beli tau...haha

anyway
-THANKS FOR READING-

4 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum kak wiyah...
hi semua viewer seindah bicara...
saya le ainil hawa, orang yg jual tudung2 yg kak wiyah pakai ni...tq le kak coz menjadi customer saya sejak batch sy yg awal2 dulu...tq so much for your support!
saya juga sgt suke bile kak berpuas hati dgn tudung2 saya jual tu ye....
best baca blog akak, pas ni boleh le saya baca selalu ni heh3.....
tq kak wiyah ye tolong promote qaira's hijab ni =)=0...sgt2 suke
kepada yg nak cube boleh le ke
face book saya ( ada dua akaun)
1) ainnyl@yahoo.com
2) qaira hijab ainil hawa

tq ye...
salam...
p/s pas ni kena bg diskaun kat kak wiyah ni heh3

Wiyah said...

thank coz ainil baca entry nie....mmg k.wiyah suka design,tiap kali ada batch baru kalo berkesempatan masa mmg k.wiyah view & en.suami pon ckp ok coz tudung nampak simple n kemas! tak perlukan masa yg lama utk bersiap..design org2 muda..tak ketuaan sgt kan! modern & ranggi....

gud luck utk ainil dlm bidang ni...smoga sukses dlm bisness!!...dapat pahala lagi ...dpt menggalakkan wanita lebih menutup aurat kan..especially wiyah la hehe

k..bye ;-)

Che Mid said...

syok tengok gambar wiyah n hubby nampak serasi sangat.. happy nya korang!!

Wiyah said...

thanks che mid...alhamdulillah syukur diatas jodoh yang telah ditentukan olehnya! wiyah pon berharap kami akan happy ever after..amin..;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...