To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, February 13, 2012

Give Away Langkawi Blaque Villa Homestay : Penginapan 2H1M

assalamualaikum  wbt


Tarikh tutup : 1 Mac 2012

GA ni diadakan bersempena promosi pembukaan Blaque Villa Homestay Langkawi 2012,  rose bussiness mind memberikan giveaway berupa hadiah penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi.+ hadiah vaucher pengangkutan bernilai RM50!.... WOW WOW tak ke hebat tu,,

 wiyah mmg teringin sgt nak ke Langkawi..kalau la dapat kan :-) utk hanimun annivesary yg ke 5..alangkah best nya haha berangan2 dulu..apa lg jom kita join ramai2..mana tau kan kot2 ada rezki kita,, tuah kita tak tau nampak kat mana hikhik ;-)

k wiyah ada gak share kat fb 

ok sedikit info--> Blaque Villa Homestay terletak kat Kampung Belak, Mukim Kedawang Langkawi Kedah nun jauh di Utara ...berdekatan ngan airport, berdekatan dengan pantai Cenang & 13 mins perjalanan ke Pekan Kuah (syurga shoping bagi kaum perempuan)

nak berangan duk sini la kejep.. ;-) jom tgk environment Blaque Villa Homestay

Scene Pagi

bangun pagi2 boleh hirup udara segar tepi sawah padi,,,wah2 feeling jadi org bendang kejap sambil breakfast nasi lemak + kopi O..slalu duk tepi pantai jer kang skali skala duk berdekatan ngan bendang..borak2 sambil bergelak ketawa ngan en.hubby...wahhh alangkah syoknya ;-)




Scene Tengah hari

wahhhh..bila tgh hari bleh tengok permandangan macam ni plak,,langit yang cerah membiru + dengan pohon2 yang menghijau + pokok padi melambai2..subhanallah what the fun! nak2 kalau lepas lunch makan plak lauk masakan kampung kan..sure lepas tu mata mesti layu2 jer terussss zzzzz la! haih indahnya hidup ;-D






Scene Petang

angin petai melambai2 mendamaikan..kawasan lapang, tenang sambil menikmati angin petang  + mensyukuri kecantikan alam semulajadi ciptaan Allah swt..wahh feeling2 macam nak berkampung kat ngan kawasan bendang


Jom cepat2 join...;-)

2 comments:

mOOn said...

kak comey, mai tidoq umah i nie.. nak tidoq dalam sawah padi pun boleh.. hihi.. klo menang jng lupa singgah lumah saye.. ^_^

Wiyah said...

huahaha..itu la nyer,, tak pernah p sawah bendang! duk teringin sesangat nak p...malu la i tdo umah nanti nampak sgt kejakunannya ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...