To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, November 15, 2011

Shopping Tudung Lagi..Sangat Elegen & Gorjes!!

'assalamualikum...wbt

Jpm shoping..hanya dihujung jari! haha ni la keburukan teknologi kan..specially bagi diri wiyah sendiri,, susah nak control shoping online ni! dlm m2u tak boleh ada banyak...kalo banyak maka lagi banyakla me'request\' TAC & mengklik continue..huhu

skarang ni wiyah bershoping tudung online kat sini plak Shaatie's Collection ,,harga kat sini berbaloi & murah..so feel free sila la cuci-cuci mata kat page ni yer,,kat fb senangkan just add freind jer ;-D





lately ni...suka tudung readymade yang softawning coz lagi senang  nak jaga & pakai...siap basuh boleh basun mesin lagi...serius wiyah dah try buat & muka still macam biasa gak coz dia bukan hard awning .. sangat suka coz memudahkan kerja wiyah hehe;-)

ini latest shop online yang wiyah selalu cuci mata & beli kat sini juga sekarang .alhamdulillah dah selamat sampai semalam sebelum wiyah gerak balik ke batu pahat..sbb tak perasan pos laju datang,, tiba2 tgk ada note jer yang POS LAJU tinggal apa lagi terus call posmen pos laju tu & so dapat la terus ,, balik batu pahat dgn senang hati coz dah dapat tudung idaman ;-) ...kat sini senang nak deal ngan tokei kedai dia ..sangat memudahkan lagi kerja wiyah yang selalu busy tak sempat nk ber'window' shopping ni..haha yer la tu

wiyah mula pakai yang soft awning dengan tudung2 ni...kalo nak tengok beli kat mana sila klik SINI...design yang sama gak by Fazli Ferina,, mmg sgt2 selesa pakai tudung ni coz dia tak ada awning yang keras tu..tapi masih still cantik terbentuk ikut jenis muka kita tak kira bulat ataupun bujur

sori atie...wiyah pinjam promot pikcer atie yer ;-D,,credit to shaatie's collection




design yang sama tapi beli kat shop online yang lain..tgk tokei kedai upload design baru jer,, terus jadi angau berangan2 itu & ini haha!..siap boleh reserved lagi tau..kalau berkenan,kadang tu kita lambat nak transfer duit..bagi wiyah rasanya sangat  bagus coz jarang jumpa shop online yang boleh tolerate macam ni !

suka tudung2 kat bawah ni jugak..tapi tapi tapi...huhu banyaknya tapi,,poket dah bocor huhu :-)


suka jugak yang ni...tapi dah out of stock! huhu tak ada rezki..hitam lagi! tak habis2 color hitam kan ;-)


yang pon suka..tapi bajet dah lari daa,, huhu maybe next design boleh la kot..this month kena hold la dulu...mengidam jer boleh?? hehe

 oke kalau berkenan...silalah add tokei kedai ni yer ,,& happy shopping ;-D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...