To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, February 8, 2012

TYVM aida nuriezma ;-)

assalamualaikum wbt

birthday present 3series from my bff  Puan Aida Nuriezma..thanks a lot,, i really really really really really appreciated it!! proud to be ur freinds...insyaAllah i tak akan lupakan u dalam setiap solat,,semoga hidup u & ur labiu diberkati , dirahmati & dimurahkan rezeki olehNYA ..insyaAllah

really sorry coz..masa i tengok drama TV3 "telekung buat mama"..i terus teringat kat hadiah u coz i blom ucap terima kasih kat u in official lagi...btw i dah pakai buat solat since last week..seeeeeee tantek tak??? hehe



i sentiasa doakan semoga impian kita utk jadi mommy akan tercapai..insyaAllah

3 comments:

Aida Nuriezma said...

owh terharu jugak...huhu...same2 yah..
insyaallah yah..moga ade rezki utk kita nti.amin...selesa pakai x?i suka sbb x pyh pakai ank tdg dh..hehe..

Wiyah said...

mmg selesa sgt2..i just besarkan muka jer cket,, muka i kan dah mcm pau so ketatla..btol tak payah pakai anak tudung & melekat jer kat kepala compare ngan yg kain licin tu ek .thanks tau! ;-)

Aida Nuriezma said...

same2...hehe...tu la i try dlu hr tu ngan i pn ketat sikit tp sbb tgal yg tu je yg labuh..muka i pn pau jgk yah...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...