To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, May 30, 2011

Sizzling Mee @ Giant Kuantan Terbaik!!

bismillahirrahmanirrahim....

hurm...u ol suka makan sizzling mee or hot plate or claypot tak??? kat mana yer tempat yang sedap...bleh syare sini,,hari ni wiyah nak share 1 tempat yang wiyah tahu kesedapannya tak tertanding lagi ngan byk2 gerai hot plate lain yang wiyah pernah pergi...

1st skali bagi wiyah paling sedap sizzling mee/hotplate or claypot neh dekat Jusco Klang...memang terbaik la! kalau dulu time study kat UiTM shah Alam,,bila pergi tengok wayang mesti wiyah makan ni or yongtau foo kat foodcourt sini...nyum nyum besnyer... ;-) 

2nd kat foodcourt Giant Kuantan...mmg terbaik la!! yang bagusnya giant ni beroperasi dari kul 9.00 pagi sampai kul 11.30 malam...so kalo kul 10 malam terasa nak makan ni pon sempat lagi pegi makan & shoping2 barang dapur,,segala jenis mee adalah favourite wiyah & suami ;-)

nak tengok rupa sizzling mee kat Giant neh??...meh jom tengok cuci2 mata telan air liur eh,,,sempat lagi kalo nak g giant skang neh..hehe 

harganya murah jer : RM 4.50 add on egg + 60 sen so jadi la RM 5.10 kalo nak tambah telur
[ including sambal cili & cili jeruk...tp time ni dah habis]

sizzling yee mee + mushroom + egg...suami punya!

pikcer kurang jelas coz wap panas time wiyah snap pikcer tu...nampak macam kabus cket ek!


sizzling mee + mushroom + egg wiyah punya...


kejap jer...slurrrp slurrp dah pon abis!! haha buruk lantak..rasanya kalo bagi lagi satu pon habis kot,,,;-)


camane...nampak sedap tak??? dijamin sedap...serius haha


hah ..tunggu apa lagi,,pergila ke giant skarang..hehe!! tukang promot tak dapat apa pon lalallala

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...