To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, May 23, 2011

Jalan-jalan di Pantai Kemasik, Terengganu [part 2]

sambungan drp part 1 kat SINI

oke kat sini kalo nak berphotoshoot memang cantik sesangatla nyer...nak2 kalo pengantin baru yg nk outdoor session ker, pre wedding ker..family gathering lagi la cantik coz kawasan yang luas & banyak choice la...

wiyah just enterframe cket2 coz pakai baju kurung br blik dr kenduri kawen...agak tak selesa coz angin kuat abis sume terbang & terangkat..just ambik utk kenangan jer.. !! cket2 udah nanti org nak muntah plak tengok kan...bosan asyik muka neh jer...yer ke? hehe


kat gerai ?& tepi pantai..kena cover coz angin kuat sangat

ABC kat gerai/tempat makan...hurm ok la not bad,, tp mmg tak leh lawan ABC kat sec 2 shah alam..mmg terbaik lah!!..ada eskrem,,buah campur laici,,kacang, barli & macam2 ada la...slurp besnyer kalo dapat time2 panas mcm neh kan...basahkn tekak!

cuaca agak pana...so mata jd kecik jer ;-)

suami yg dipaksa bergambar..muka 5sen jer,,membaca jer kejenyer!!

ni ABC tadi...terangatla cepat cair coz cuaca yang panas

ok cukupla..nanti orang menyampah susah plak kan!! oke daa..thanks for reading & kalau lalu ikut jalan Kuala Terengganu - Kuantan dijemputlah singgah  yer..;-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...