To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, May 8, 2011

Layakkah aku jadi anakmu mak...menantumu ma????


bila wiyah tengok video ni yang kawan2 post kat fb..tergerak hati utk share & abadikan Hari Ibu 2011 kat sini...semoga tahun2 hadapan menjadi inspirasi dan rujukan pada diri sendiri & anak2 InsyaAllah..

Dedikasi khas buat Mak & Ma mertua..

Layakkah aku menjadi anakkmu Mak???
Layakkah aku menjadi menantumu Ma??



video untuk yang sangat sedih & menyentuh hati...mengalir air mata tengok video ni!! rasa nak peluk2 jer mak time nih nak mintak maaf...



Ya Allah Ya Tuhanku
Rahmati la Hidup Mak & Mertuaku
Ampunilah dosa2 ku terhadap dirinya
yang disengajakan mahupun tidak disengajakan
mulakan dengan kamus hidup yang baru ;-)
Amin...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...