To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, May 21, 2011

Today "Ayie & Wiyah" is 4

assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurniaannya....hari genap usia pernikahan kami " Ayie & Wiyah" 4 tahun bersama melayari alam rumahtangga...Bersyukur dengan kebahagiaan, keharmonian,keserdehanaan hidup berama-sama... kesempurnaan dalam melengkapi kehidupan sebagai hambanya..

rasa macam sekejap jer masa berlalu..macam baru setahun jagung berkahwin & menjadi isteri orang! Apapun..

************

Abang..
thanks for everything 
thanks for ur loving & caring 
thanks for ur support & encourage
thanks for ur attention 
thanks for everything
i'll be with u & i'll promise to love u
for the rest of my life
for the end of my time
honest & true
InsyaAllah

*************

saat-saat yang tak boleh dilupakan dalam hidup...


ikatan kami diakad kan oleh  ayahanda wiyah sendiridan disaksikan oleh sanak saudara  di teratak kami..Home Sweet Home

Mas Kahwin RM 100..tanda ikatan hubungan ini bermula!! Merah itu CINTA..

semalam..hari ini..esok & selamanya! hanya kau lelaki yang bergelar SUAMI pada ku dan hanya aku yang bergelar ISTERI kepadamu..insyaAllah

Ya Allah Ya Tuhan ku...Ku berharap semoga ikatan suci ini..rumahtangga ini akan berkekalan, berbahagia hingga ke anak cucu...dan ku bermohon padamu yang ESA kurniakan lah kami rezeki cahayamata tanda serta pengikat cinta & kasih sayang diatara kami ...Amin amin Ya rabbal alamin 

3 comments:

Aida nuriezma said...

Hepi anniversary ke 4 thn yah n ayie..i doakan mga mrh rezki baby n bhgia ke akhir hayat.i pn rase mcm bru je u all kawin kan..ingt lg time kenduri tu.hehe...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

semoga sentiasa berbahagia... izan doakan semoga wiyah dan suami mendapat zuriat yang sempurna... Aminn...

Wiyah said...

Aida & izan : thanks & wiyah pon doakan jugak yang terbaik juga untuk u all..semoga Allah memberkati hidup kita semua & semoga doa-doa kita juga didengari & dimakbulkan olehNYA insysAllah...Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...