To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, April 4, 2011

Gunung Senyum...Here I Come [ Part 1]



salam semua....hurm hampir 1 minggu wiyah x bersiaran kan!! tgn mmg sgt2 gatal nak menulis tp masa x berkesempatan langsung even nak bukak blog neh....

actually mggu lepas adalah  minggu yg paling busy sangat2...busy pasal aktiviti untuk  subjek Pengurusan Kokurikulum...we all di wajibkan untuk adakan 1 program bagi aktiviti luar,,ada 5 group so ada 5 aktiviti la class wiyah..wiyah 2nd last activiti & activiti yg paling besar melibatkan 3D2N...

group members wiyah mestilah wiyah..muna...sha & epo!!
U fren sgt2 supportive,understanding,active,creative,critis & bla bla la kan..hehe
I proud being a part of ur group members...everything was done as our planned, pada awalnya agak problem dgn paper work coz format & pihak pengurusan yang yang baru..tp once paper da lulus Alhamdulillah segalanya telah dipermudahkan sehinggalah tamatnya program yang bermula 1,2 & 3hb April 2011..

SIRI JELAJAH 19 BUAH GUA DI HUTAN LIPUR GUNUNG SENYUM, JENGKA PAHANG

wiyah xnak cite panjang lagi coz pikcer blom abis transfer,select & edit lagi...so tunggu yer hehe,, kat bawah ada cket pikcer time wiyah wat promosi last week tp d moment time g ke gunung senyum next n3 la yer...



 poster trip ke gunung senyum...fee RM 50 jer yer,,sgt2 murah!


 flyer...

 tag name

banner & bunting

brochure

mmg bes sgt2 dpt work out macam dulu...tp yang paling bes en.hubby ada sama2 join aktiviti wiyah,,dah lama we ol tggu time nak work out sama..alhamdulillah kali ni di beri kesempatan!!
Thanks Abang coz support activiti baby....U mmg sgt2 sporting & I'm enjoyed  walaupon diberi kesempatan 1D1N jer untuk bertemu setelah hampir 3 minggu kita tak jumpa kan...I Love U & I Miss U very much Abang!!....
Thanks kat kawan2 gak coz bagi peluang kat wiyah & hubby tidor 1 Khemah..kehkkeh [ nothing happen okeh ;-) ]

okee...daa tunggu next n3 yep!!
THANKS FOR READING

2 comments:

Aida nuriezma said...

wahhhh!!!seronaknye daki gunung..rindu saat2 dulu.huuu...

Wiyah said...

tu la nyer..mg syok sgt u,,nanti i update oikcer eh...paling syok cik abg join skali tu hehhe..bila agaknye kita bleh ramai2 lak yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...