To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, April 18, 2011

Daun Zuriat- memperkenalkan! [part 1]



hai kawan2 apa khabar semua....tgh wat per tu??? hurm wiyah tgh duk relax & terpikir cane nak cite & describe pasal neh...tak tau sgt!! daun zuriat...dh try google tap xde info pasal nie..k.long wiyah ckp daun tak glemer sgt compare ngan buah adam hawa

wiyah bg tau awal2 coz...kot2 ada kawan2 or saudara mara yg nk g wat umrah cuti sekolah bln 5 nanti kan,,,so bleh la kirimkan kat diaorang!! 
then
kita bleh share cara nak makan & apa kesannya kan
(cara nak makan nanti malam wiyah update semula yer coz nk cepat nak ke politeknik kuantan kejap)

actually  daun zuriat ni kak long wiyah yang belikan masa g umrah baru2 nie...wiyah pesan buah adam hawa tp bila time kakak nak beli org tu cakap daun ni lagi mujarab & berkhasiat...kak long wiyah pandai cakap arab then kak long wiyah tanya la cara2 nak makan sume tp tanya tak la detail sgt pasal daun neh....kalo wiyah mesti tanya macam2 & bukan2 ek hehe

so ini la rupanya daun zuriat neh...
bau dia macam bau teh org kampung...pada sape yg penah makan teh org kampung bleh bayang la macamanakan....pahit ek ;-)

gambar x clear sgt...sori yer! nanti wiyah ambik semula..


daun ni...dah dikeringkan,,,harga dia wiyah tak pasti plak,,
<

kak long beli 2 bungkus utk wiyah & abg wiyah plak beli 2 bungkus utk adik wiyah cik nor yg baru jer miscarriage last 2 months!

so pada kawan2...try  google info pasal daun zuriat nie...then bleh kita share,,,sharing is caring right! ;-)

-THANKS FOR READING-

2 comments:

E K A said...

thanx for info.1st time dgr keistimewaan daun ni

Wiyah said...

yup wiyah pon 1t time..bln 5 nanti wiyah try dulu,,kalau progress =ve blehla wiyah syorkan kat kawan2 nanti...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...