To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, April 12, 2011

Pembelian berbaloi-baloi ~ beli buku ' 1 Hari 1 Resepi' dapat vouncher RM 10!!!


hurm apa cerita hr ni...ada cite bes tak??? ada cite meh la syer kat sini...nk tau gak,,,hehe menyibuk jer kan nak tau citer orang!!...xpe u ol x nak citer meh wiyah nak citer....haha
tadi lepas kelas g jenjalan kat BP Mall & g la kedai buku popular,,tau tak wiyah nampak apa????
haha suspen jer kan...

wiyah ternampak buku resepi kak liza chef yang famous amos tu!!! huhu chef liza neh mmg inspirasi wiyah since degree kat shah alam lg...slalu copy resepi nak masak kat umah sewa time tu,,haha!!
terbawak2 sampai la ke skang...slalu org cakap sampai beranak pinak tp wiyah belom sampai ke tahap tu okeh!! tapi skang ni dah beli sume buku kak liza,,senang nak masak!! wiyah beli buku then claim ngan en.hubby...bagus kan!! ala masak untuk dia gak kan...sharing2 kehkeh

wiyah suka coz resepi chef liza or lagi mesra k.liza la bes cket kan tersangat la simple & sedap....hanya 4 step je da siap masak...siap step by step with picture lg kak liza tunjuk tau!!

haha ..da start melalut,,,meh nak kempen beli buku neh,,kalo xsilap harga asal rm 39.90 tapi skang ni ada offer u ol bleh dapat balik kupon rm 10 dr kedai buku popular...so u  ol da save rm 10 tau!!!
serious mmg berbaloi beli buku..1 hr bleh try 1 reepi,,,mcm2 jenis resepi ada tau!

wiyah pernah wat n3 pasal kak liza neh kat sini nanti bleh tgk cite detail kat itu yer,,wiyah jd pembantu masa kak liza wat demo masakan kat megamall kuantan...siyes bangga eh!!..haha berlagak ko wiyah yer..

haha..tayangan semula...silakan muntah hijau!! haha

satu ketika dulu ;-)




promosi kat kedai buku popular BP MALL


ni la buku yang wiyah maksudkan tu...ada resepi nasi, mee, sambal & pencicah,kueh ,acar & macam2 lagi la! wiyah pon tak habis lagi try semua resepi

lagi satu...buku ni gak sesuai utk dihadiahkan kpd pasangan  pengantin baru!! tiap kali dia masak & refer buku ni mesti ingat kat kita kan..hehe,berkat tu dapat pahala lagi

SHARING IS CARING & CARING IS LOVING KAN
- HAPPY SHOPPING-

2 comments:

Hanieliza said...

Salam..
Mudah-mudahan buku 1 hari 1 resipi itu dapat memberikan inspirasi masakan seharian...
Selamat mencuba ..

Wiyah said...

Alhamdulillah..buku1 hari 1 resepi mmg sangat2 membantu wiyah dlm penyedian makanan harian kami..dah tiga kali pindah, 1st thing yg wiyah akan pack adalah buku-buku resepi kesayangan wiyah..suami selalu pening coz addicted ngan buka masakn hehe, apapun tahniah chef liza coz jualan dah mencecah 1juta (waah dah jd jutawan la akak)..hehe, sori just joking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...