To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, November 2, 2011

Wordless wednesday???

assalamualaikum..

1st time WW..hehe,,just jamu utk breakfast hari ni! siap2 nak g kelas kul 8.00 jap lagi..harap2 tak berair mat a duk dlm kelas..haishhh tak jd WW la mcm ni kan..;-D






erkkkkkk.....ok dah kenyang! u all kenyang tak? hehhehe

10 comments:

Sinar Cahaya said...

laparrrrrr tengok gambar..huhu

Nora'sri said...

bt sendiri ke ni???

Wiyah said...

sinar cahaya : lapar erkkk...hehe dah la ujan2 ni kan, perut slalu lapar jer ;-D

Wiyah said...

Nora : aah buat sendiri...slast mminute coz xtau nak masak apa2, last2 i masak ni..br 2nd time masak ni,,alhamdulillah menjadi! ;-D

AniE said...

Ya Ampun.
breakfast sesedap Inikah??

Uwaa, kena amek semangat Rajin Wiyah ni...=)

MyKhalish said...

adoiii sedappnya.. ni br menu bekfas, lunch & dinner konpem lgk hebat...

Wiyah said...

Anie : breakfast merangkap lunch jadi macam ni la...sbb perut sgt lapar so mengidam nak makan mcm2..hehe

Wiyah said...

mykhalish: fyi ..wiyah masak sekali jer sehari,, tu pon kalau time rajin hehe..ini pon disebabkan breakfast skali ngan lunch..dah kul 12 kira brunch terus la alang2 kan ;-D

zura_habib said...

sedap giler tgk...bila nk ajak kami gi umah mkn2 nie?

Wiyah said...

yer la tu sedap...mmg la nak ajak sgt2 tp belum bersesuaian waktu,,,i kat kuantan u kat kl,,i kat dungun u kat kuantan..u kat kuantan i kat batu pahat...xdo masa yg btol2 ngam! nati yer..tgguu i naik umah & sambut baby?? bila agaknya tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...