To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday I Jom Breakfast!

Jom breakfast Tuna Sandwich...bangun pagi nak gi appointment hospital hari ni,, ada 5 apointment hari ni ! Semoga semuanya berjalan lancar...amin.

wiyah letak kat atas meja...jemput la makan,,jangan segan2,,,tambah lagi ada banyak lagi kat dapur tu...hikhik




erkkkkk kenyangnya,,,alhamdulillah syukur rezeki hari ni,,wiyah gerak dulu yer ;-D

6 comments:

Puan Nad said...

cedapnya nyehhhhhhhhh... resepi pleaseeeeeee

Wiyah said...

nad : sardin tuna tu jer tapi wiyah masak dulu tambah perasa & bawang semu sbb tak nak bau hanyir...hehe

chinta... said...

alololo..sedapnyer...

MyKhalish said...

wahhh sedapp.... semoga semua berjln lancar di hospital nnt k.. ;)

Wiyah said...

chinta : sedap ke?? main campak2 jer ;-)

Wiyah said...

mykhalish: rabu tak jd g hosp sbb lupa kena puasa dr kul 12mlm sampai 9.pagu utk minum glucose amik darah..kena cancel g hr khamis..alhamdulillah sume dah setel,, tggu next appointment thn dpn huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...