To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, November 26, 2011

Dimana boleh beli buah zuriat ---> buah adam hawa & serbuk bunga kurma??

assalamualikum...wbt

salam maal hijrah 1433H..semoga tahun baru islam ini akan memberi lebih keberkatan hidup kepada kita semua insyaallah! Doa wiyah menyambut tahun baru islam adalah semoga impian wiyah utk mendapatkan cahaya mata termakbul pada tahun ini..amin amin ya allah,, semoga doa kami didengari serta di makbulkan olehMu Ya Allah..( sambil menulis menitis air mata,,tak dapat tahan rasa sebak coz hari ni seharian duk main ngan baby cukina..rasa sayang sangat & feeling jd ibu walaupon sebagai ibu sadara saja) ;-(

disini wiyah nak share satu blog yang memang khas menjual produk usaha untuk mendapatkan zuriat dari mekah..ramai yang bertanya kat mana nak beli buah adam hawa & serbuk bunga kurma,,ok kat sini wiyah sertakan link & pakej produk yang dijual di blognya

** wiyah pernah buat n3 & cara makan produk ini kat SINI **

InsyaAllah sekiranya terdapat kemuskilan..apa yang wiyah boleh bantu,, wiyah akan cuba sedaya upaya,,kita hanya berusaha, mencuba, berdoa & bertawakkal pada yang maha PEMURAH..

Link Blog : Rumpunnya Kasih Harmoninya Sayang  ( just click the link)

Pakej Produk yang dijual :

maaf..wiyah just copy & paste dr tuan empunya blog,, so may be sedikit tak cantik pada n3 ni yer!
1 kotak serbuk debunga kurma +
2 biji buah zuriat (percuma! ) = RM 45 termasuk pos laju



1kotak serbuk debunga kurma + 1 set buah zuriat
(ada 10biji) = RM 88.00 sahaja (termasuk poslaju!!!)


kedua-dua produk telah berada di Malaysia,, so sila dapatkannya sebelum terlambat..wiyah just bantu apa yang wiyah boleh bantu,.

~ Semoga info ini dapat membantu kalian semua~
Amin ya rabbal alamin

2 comments:

Anonymous said...

nak beli kt mana ni?contact xde pun...klu ada sms 0134005153 azlan maluri

Pn Mardhiah said...

Salam,

Buah Zuriat Adam Hawa ini datangnya dari tanah arab terutama dari mekah, ia sebagai petua iktiar untuk hamil,sebagai ubat untuk merawat kesuburan. bukan sebagai penentu untuk dapat anak atau tidak, namun tidak salah mencuba, dan ramai juga yang telah berjaya hamil dengan usaha kecil ini dan dengan izin Allah, Allah nak beri itu dengan bermacam cara. selain utk kehamilan, ia juga bagus merawat piriod yang tak teratur, melawaskan ovum dan membantu kesuburan lelaki juga. kaedah penggunaannya berbeza2 namun semuanya boleh digunapakai

bagi sesiapa yang mencari buah zuriat adam hawa ini, tidak perlu lagi susah hati, kerana saya juga ada memasarkan dari tanah arab, ada berbagai jenis, ada yang dah siap kapsulkan, ada yang sudah dijadikan pati jus, ada yang sudah dihancurkan dan masih belum proses pun ada.

bagi semua yang sedang mengusahakan mendapatkan zuriat, saya sarankan sangat untuk mengamalkan bersama2 debunga kurma, debunga kurma ini adalah debu dari pohon kurma, bagus utk menguatkan rahim, mengurangkan risioko keguguran, merawat sperma yang rosak dan memekatkan air mani

cara penggunaan setiap produk akan diberikan bersama barangan

anda boleh SMS 0194344930 untuk mendapatkan harga, juga boleh click link dibawah ini utk testimoni

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=204053036393923&set=a.204052783060615.53496.145535915578969&type=3&theater

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...