To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau Malaya!!

assalamualaikum wbt

n3 just to record my random activity with freinds...Game : perlawanan akhir bola sepak Malaysia vs Indonesia sukan Sea 2011 @ Mcdonald Parit Raja, Batu Pahat Johor.

1st of all..Congratulation Harimau Malaya!! U r super dupper hebat la...sebagai tanda sokongan kepada pemain Malaysia so wiyah& housemate keluar menonton bola kat luar..semua kedai mamak of course full,, then kami ke McD,,,walau pun full jugak tp ada rezeki menyebelahi kami..still ada sit utk kami,,,waaaa sgt suka!!

Malam tadi McD mmg sangat2 full dengan student UTHM..tp bukan untuk makan tapi untuk tgk bola!! management Mcd pon agak sporting semlm coz benarkan kami angkat kerusi sana sini, menjerit-jerit, & sepah2 kan Mcd...siap pasang 2 TV Plasma lagi..mmg puas hati !

ok lah
Lets the picture tells the story ;-)
I
I
V
Separuh Masa Pertama,,masih boleh cool & bergambar posing senyum2 

housemate ------> wiyah, ajaa, fatin & nuha

nuha & muna...mmg bersemangat!

ajaa & muna mmg sgt bersemangat..siap pakai hitam + kuning lagi!

Separuh Masa Kedua...mmg tak senang nak duduk la + berdebar2,,nak ke tandas pon boleh tahan lagi... huhu

dengan tak senonohnya...dah la duk depan sekali! wah tak menahan..malu babe kalo ada mr.hubby tgk nih ;-)


5 of us ;-)


detik-detik akhir kemenangan....menjerit2 sampai sakit tekak!
ni semua pikcer candid...mmg tak leh nak control terjojol itu & ini huhahhaa...

yeay!!! malaysia menang!!



semoga perlawanan hari rabu ni memberi peluang yang lebih kepada Malaysia..Chaiyoookk Harimau Malaya!!

3 comments:

C.I.N.T.A said...

tak boleh tahan siap naik atas kerusi tu.. gamble sungguh..huhuhuh

Wiyah said...

hehe tu la nyer..semuanya bertindak luar jangkaan, slalu tak menjerit sekuat tu po ...cinta tgk x semlm?

JaSSNaNi said...

TAHNIAH gak utk harimau muda.. :) sbb kekalkan pingat mas utk sukan sea bola sepak.. :)


smlm harimau muda lwn syiria, 0-2 tapi tak per.. kalah pun sbb memberi kemenangan.. cuba lagi lepas ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...