To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, October 29, 2011

New Background...OK or KO?

assalamualaikum & very good morning to all readers...

hehe..macam cikgu baru masuk kelas & nak mulakan sesi pengajaran je kan...wiyah kebosanan actually,,skarang dah nak masuk kul 2 pagi...mata masih bulat tak mengantuk langsung gara2 tido sekejap lepas maghrib tambah lagi ngan bangun tdo minum nescafe...akibatnya mata terbuntang luas!! walaupon dah biasa tdo kul 3 pagi...tp sepatutnya hari ni kena tido awal coz esok we all 1 umah bujang nak wat trip ronda2 kota melaka sempena keje berlambak tp tak tau nak buat yang mana dulu...last2 ini yang didahulukan!! bersenang2 dahulu bersusah kemudian..nanti terima la akibatnya padan muka kat diri sendiri yang tanggung kahkah..

tiba2 rasa rindu kat famili nak wat trip ilmiah bawak anak buah sbg pengisian cuti sekolah nanti...

family trip ke mini zoo kemaman, terengganu...1 truck ni khas utk famili wiyah!!

ok best jugak datang sini tp kalau ada masa yg panjang lagi best rasanya coz  boleh explore semua yang ada..pass masuk pon hanya RM 10 jer..nanti wiyah cite pasal mini zoo ni,,may be ramai yg tak tahu coz baru 3 tahun di buka!

sume housemate dah selamat layan mimpi masing2..wiyah sorang stayed up & tergatal tangan nak adjust blog konon nak bagi nampak SIMPLE & SEDAP MATA MEMANDANG !! rasanya dah sedap tengok coz lebih teratur...u all rasa macamana??? SENANG & LAGI TENANG NAK BACA or lagi BERSERABUT dari DULU???..

minta jasa baik kawan2 semua bagi komen & pendapat pada wiyah utk memudahkan sesi penglihatan yg tak menyakitkan mata ANDA semua ...segala komen & pandangan sangat lah wiyah hargai,,ucapan terima kasih wiyah dahulukan ;-D


2 comments:

Aida nuriezma said...

hehe..bg i ok aje yg dulu n skang pn...sng bace mane2 pn..yg penting masih lg menarik minat org nk bce..u dh advanced sgt dh ni..i je munudr ke blakang.mood x dtg lg nih nk merajin kan diri update blog.tambah dgn kje berlambak2.hr ni pun kje maa....ohhhhhh

Wiyah said...

thanks...ntahlah i rasa serabut tgk blog lately nih,, nak make it simple..haha advanced?? owh no.. no i masih baru kat sini,,rasa mcm 1 kepuasan dpt menulis walaupon ntah hape2..i slalu update tgh2 mlm kul 2 3 pagi coz wat keje time tu,,bosan2 berbelog kejap...i suka baca pasal u ngan tan sri u,,lomantik la surprise2 ngehngheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...