To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, November 3, 2011

Tercapai Hasrat Set Pinggan Idaman

assalamualaikum..wbt

lalalala...wah hati berbunga2 hari ni coz dapat beli set pinggan idaman ni...may be biasa jer pada yang mampu membelinya tp bagi wiyah terpaksa berangan2 dulu  hampir sebulan sebelum dpt merealisasikannya,,,hurm..rasa tak terkata bila mr.hubby bagi green light utk beli set pinggan idaman ni,,rasa mcm nak melompat & peluk dia kuat2..huhu tapi takde kat sebelah nasibla..;-D...thanks abang!

wiyah dah lama aim pinggan ni...alkebetulan kat parit raja ni ada branch claytan yang offer 30% for member yg 1st time shoping kat claytan...mmg slalu g beli pinggan yg unik2 kat situ..hurm apa lagi tiap2 hari la wiyah asyik duk tengok catalog claytan tu..siap wat balik kuantan & then bawabalik bt pahat ...niat kat hati just nak tunjuk jer dulu kat mr.hubby..tp bila cakap order jer la abg bayar!! huh rasa happy tak terkira coz wiyah tak fanatic ngan barang2 lain macam gadjet  unless barang2 dapor je!

tadi dah g ambil semua barang2 yang di order..sgt berpuas hati lepas buas membelek2 kat kedai tu ;-D ..ada banyak pilihan sebenarnya..either yang berasingan atau yang complete set...boleh pilih mana suka ikut citarasa masing ;-D

picture ehsan from mr.google 

Titanic Ivy 16pcs Dinner Set
pilihan 1 : set pinggan 16 pcs

Titanic Ivy 17pcs Tea Set
pilihan 2 : set minuman 17pcs

tapi wiyah tak beli yang atas2 tu coz wiyah nak yang complete set ...lagi murah & berbaloi harganya setelah ditolak dgn 30%...wah hebatkan!! ;-D
wiyah dah kira2dah lama nak yang mana satu..nasi baik salesgirl jenis melayan jer & service pon mmg terbaik dia bagi..wiyah suka lenkali boleh beli lagi!

wiyah beli yang ni...complete set +  crock pot set 3.0L & 5.0L !

Titanic Ivy 40pcs Dinner Set
pinggan mangkuk + set minuman 40 pcs

+

2 pcs crock pot set

Total  RM400++...rabak jugak poket mr hubby bulan ni hehe

wah...dapat 42 pcs semuanya,,,mula terfikir adakah perlu beli almari baru kah??haha...bila nak guna agaknya ni pon tak tau la,,bagi perempuan semua ni tak membazir coz banyak kegunaannya....akan digunakan sampailah ianya tak boleh nak berbakti/digunakan lagi oleh tuannya ;-D

6 comments:

Aida nuriezma said...

yah,syoknye!!!lawa2...bes tu.. i jgk x complete set lg..ade yg dh complete pn yg biase je..:p

chinta... said...

huhu..cantiknye...kalau la chinta yang dapat x tido 3 hari 3 malam...ekekekke..

Wiyah said...

aida : tu la nye..duk angau jer tengok catalog tu tiap2 hari,,org pempuan xder angau ngan benda lain kan selain dr semua benda alah ni..;-D..beli sikit lama2 complete la..bagus gak jd member ni byk benefit just rm10 jer seumur hidup

Wiyah said...

chinta :mmg tak lena pon tdo coz asuik terbayang jer nak masak apa..nk deco apa..apa yg sesuai hehe..mengigau di siang hari ;-D

lovelywa said...

uihh..mahal produk ni..tp dpt banyak set oke laa..tak berat ke produk claytan nih??

Wiyah said...

lovelywa: hurm not bad harganya..mmg rabak sebelah poket,,hehe,mmg berat cket la claytan tp disbb kn sgt suka ngan design dia beli jugaks ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...