To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, November 4, 2011

Segmen- KAMI 1st GA

Assalamualaikum..wbt

hurm skang ni mood nak join GA..rasa teringin nak join itu & ini since cuti mid term 1 minggu so nak bercuti sakan la hehee...hari ni nak jon GA dari kak NoEn yang i think classified as new beginner Fashion Designer coz pandai reka &  jahit macam2 jenis pattern baju dewasa & kanak2, baju utk mommy to be pon hado gak tau ( tapi bila agaknya boleh tempah yer), dress baby girl yang cute miut tu, ..huh geram tgk baju2 baby girl yang kak NoEn ni jahit!


Puan blogger NoEn ni tersangatlah kreatif design baju macam2 pattern & yang paling wiyah suka dress baby girl & pregnancy nursing kurung!! tapi wiyah blom ada rezeki utk pregnant sekarang ni so wiyah decide sekiranya ada rezeki wiyah ngan GA ni so wiyah nak request akak NoEn jahitkan....ini

Apron & Hot Pads yang sgt gorjes ni untuk wiyah..sbb wiyah sgt suka duk kat dapur...boleh ke akak?? ;-)
 
&

DRESS BABY GIRL utk anak buah wiyah Cukina & Aulia yang jauh dimata tapi sentiasa dekat dihati..pengubat rindu & sedih untuk jadi MOMMY...sobsob ( eh over nya 2 orang baby boleh ker? hehe)


Nama : Robiatul Adawiyah Bt Mohamed
Email : neptoone_82@yahoo.com

Join GA sekadar suka-suka & penuhi masa sementara masih ada yang terluang & utk itu wiyah cuba nasib utk join GA ni,,hurm  join GA ni ada syarat2nya.... & wiyah dah follow semua syarat2 yang ditetapkan ;-D

Follower BLOG yang ke-86
Facebook PAGE LIKE yang ke-73
Follower mamaAlya BOUTIQUE yang ke-33

ok sesape yang nak join..boleh klik kat banner atas tu yer..jom join ramai2 & good luck! ;-D

1 comment:

NoEn said...

tq for joining our GA
all the best to u..

p/s: wiyah sungguh tabah..semoga ada rezeki untuk lain kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...