To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, March 26, 2011

Minggu e-pembelajaran...Yeay kami menang!!! ..

<
assalamualaikum & slamat pg minggu semua!...hurm apa aktiviti hr ni yer,mesti plan yg besh2 kan..waaaa jelesnyenye kan korang dpt beraktiviti ngan famili & yg tersayang,,wiyah sensorang kat sini..huhu

tp xpe nk pujuk hati sendiri...ptg nanti bersama kwn2 terayang nk g main paintball for d 1st time dlm hidup!!....harap2 dpt release tension

owh ye...wiyah nk share pasal aktiviti wiyah last week,,,minggu e-pembelajaran UTHM !! ada apa dgn minggu ni??? hah ni nak citer....
HOOOYEH...YEAY KAMI MENANG..KAMI MENANG TEMPAT PERTAMA!!! [sila guna nada power root tu yer,kalo kat situ dia ckp time kasih pada power root]
kat sini wiyah nak ckp time kasih pada muna,azean,shazana, wiyah & en.azani lecturer we ol....sila la jeles ngan we ol oke!!! lalalala


actually we ol diwajibkan masuk pertandingan mencipta & membina CD Interaktik bagi pelajar-pelajar tingkatan 4 & 5 sek men teknik & vikasional...

we decide buat tajuk "Binaan Asas Bangunan" bagi pelajar-pelajar Kursus Binaan Bangunan (Sek men Vocay) & Kursus Kejuruteraan Awam (Sek Men Teknik)

ada syarat2 dlm binaan CD tersebut..so just follow d rules la kan,pd mulanya agak tertekan & rasa membebankan utk masuk contest yg perlu we ol explore software2 baru..tp demi utk subjek Teknologi Multimedia & ada markah 30% we ol teruskan dgn mcm2 hal & masalah yg menimpa [almaklumla suka wat keje last minute kan..haha] sampai la ke hari penilaian pertandingan tu,,we ol masih record audio utk cd tu..hakhak...pameran ni dibuat selama 3hr iaitu pd hari isnin,selasa & rabu

ok let we share d moment b4,during & after d competition yer....

b4 start...we ol siapkan meja & hias booth ala kadar jer [booth yg paling simple]
[wiyah,azean,shazana & roomate wiyah muna]
org kuat dlm projek ni adalah azean & muna..shazana & wiyah,,,U fren sgt2 superb la,,sgt2 kreatif & inovatif!! ai solute la...ai bangga ngan u ol..


di antara bahan2 yang we ol sediakan utk pameran koswer tu...

ni plak...sebahagian model asas bangunan...so memudahkan pemahaman!


poster,brochure, pamphlet,CD

meh wiyah cite cket content dlm CD interaktif 'Binaan Asas Bangunan'



oke ni la content dlm CD interaktif...semua penerangan melalui gambar, video , audio [record suara wiyah tau..suara x commercial langsung], latih tubi & last skali evaluation...so complete CD interaktif bermula dr pengenalan asas bangunan, fungsi-fungsi asas , cara pemilihan asas, aplikasi asas pada jenis tanah & bangunan...revision & excercise dgn cara yg sgt mudah utk dipahami....ada cikgu2 kat luar tu yg berminat ker,,??? kehkeh..boleh jer contact wiyah nanti...sharing is caring kan & caring is loving!

oke software yang digunakan dalam binaan CD interaktif ni termasukla...microsoft publisher, Ulead, movie maker,Macromedia Dreameweaver 8 & adobe flash


detik2 kemenangan...bergambar ngan lecturer en.azani...we ol sgt2 terkejut bila di umumkan pemenang tempat pertama huhu..apa2 pun alhamdulillah syukur diatas kesabaran


then we ol g celebrate..mkn @ Mc'D & tgk wayang cite Hikayat Merong Mahawangsa...sangat2 best hilang terasa sume kepenatan & stress...


HABIS CITER MINGGU E-PEMBELAJARAN
ni citer org perasan bergambar sana-sini during d competition plak ahaks....layan jer la,kalo rasa nk terjeluak pon x per....ai don care oke!!! blog ai suka ai la kan..lalalala hahha

tgk tu bleh sempat g bergambar2 perasan dlm dewan, jakun dgn tiang yg bercermin sana sini....haha

ha ni sume keje wiyah & sha..org lain duk diam jer tp we ol habis explore 1 dewan tu haha

ni pon sama..kalo dulu UiTM dihatiku..kalo UTHM apa plak yer? lalalala

tumpang bergambar yer dato' NC..saya budak jakun!! ;-)

OKE DAH HABIS PON...KAMERA TU DAH TERMUNTAH ASYIK GAMBAR ORG YG SAMA JER..HUHU,,,K DAAA


~THANK YOU FOR READING~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...