To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, March 6, 2011

Bersabarlah wahai hatiku

Hye...slamat hari minggu semua,,g berjimba,berjoyah,beronggeng ke mana hari ni??? hahha...ayat x bleh blah kan,ntah mana2 la dtgnyer perkataan tu semua!!

ok..ok,, u ol g shoping mana hr ni...cuci mata..jalan2 dgn yang tersayang! mesti besh kan...actually wiyah tgh bosan sgt2 skang neh...mood nk wat keje xder langsung,,xtau la abis g mana mood tu sume!!

kesian kat en.hubby wiyah hr ni...g jenjalan sensorang,,hr ni pagi2 hr dah bervideo call,,muka en.hubby mcm muka ayam berak kapur (mcm pernah tgk jer aym berak kapor camane kan) ahhh lantakla..muka sememeh jer!! xder mood katanya..
haih bila pikir2 kan balik..kesiannyer la,,kalo dekat confirm wiyah dah ada kat ktn skang neh!!

sabar yer wahai hati kecilku...
jadikan ini satu cabaran ebelum menempuh kejayaan hidup

so keje wiyah since dr semlm asyik mende alah ni xhenti2..
dah 10 bungkus habis..bayangkan,,x tau la knp mulut ni rasa nak makan benda yg bau kuat2...haih org kata busuk tp wiyah rasa bes plak...
apakah???? ;-)

.
.
ha ni la menda alah wiyah tibai 10 bungkus tuh!!

satay ikan...ada lg 1 jejari yg halus2 tuh!! dah sebat 1 bungkus medium...

-DUHAI HATI JANGANLAH CEPAT MENGALAH-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...