To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, March 3, 2011

Kerepek oH kerepek!!

Assalamualaikum w.b.t

kerepek...kerepek...mari2 beli kerepek!! macam2 jenis ada ..mari2 ramai2 rasa kerepek fresh dari kilang....hehhe,,,camane bleh jual kat pasar malam tak?? hehhee

haha..tiba2 jer jual kerepek kan!! tak..tak bukan tiba2 tapi dah lama since last semester wiyah start jual kerepek...alhamdulillah bleh wat pendapatan tambahan...side income!! sangat masyukkk...syukur

skang da jadi ala-ala businesswoman!! en hubby sokong wiyah...sangat2 membantu,,,raya lepas wiyah start serius meniaga kerepek...mmg ada market xkira raya or apa2 event!! kerepek mmg jd pilihan ramai...

so last week since kebetulan balik & ada tempahan yang agak banyak,,wiyah pon pergi berborong kerepek yang macam2..ada org yg nk kawen tempah,,anak buah tempah & macam2 lagi la...wiyah cuba fulfill semua tempahan!!
Alhamdulillah 1st day wat balik....dah separuh habis dijual,,yg tak menempah!! so kira sgt2 ada market la kan...berfikir2 utk commercial kan packaging! hehe

ok meh nak tunjuk..kerepek yang wiyah jual!!

kerepek ubi kayu jejari halus, pisang sira manis & pisang salai

kueh gegetas manis, kerepek salai masin, rempeyek & ubi kayu bika manis

hasil borongan...kerepek ubi kayu perisa ayam, perisa kari, perisa pedas basah & kerepek pisang lilin..

yang ni time berborong last sem...time ni modal permulaan agak bayk habis!! tapi mmg berbaloi...boleh try kalo berminat...wiyah bleh tunjukkan tempat yang murah!!
email kat wiyah : neptoone_82@yahoo.com


penus 1 kereta....1 seat jer available!! seat driver..haha mmg xleh nk tumpang2 la...2 kali berangkut so bayangkan rumah wiyah macamana!! 1 bilik penuh ngan kerepek jer semua....hahha tapi seronok !


PIKCER TIME NIAGA LAST YEAR XTAU DUK MANA...SO XLEH NK TUNJUK LA KAT SINI..HEHE

harga boleh dirunding...nanti wiyah update b4 puasa yer!! market utk raya bln 6 baru proses skang ni just memenuhi tempahan yang ada jer..huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...