To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, March 14, 2011

Abang...Baby bawak kete slow jer hari nih!


happy monday bleus..u ol!! u ol x blues i yg plak yg blues okeh...haih mana taknye hr ni gerak dari kuantan kul 7pagi sampai bt.pahat kul 11.30pagi...en.suami dah pesan berpuloh kali bawak kete slow2 cket..blablabla mcm2 lagi la!!

bahek tuan suami..hr ni i ikut ckp u, slalunya i drive ktn -bt. pahat 4jam tepat tp hr ni 4 jam setengah okey...i bwk slow tau!! hihi...tp masa otw ada gak accident btol2 dpn mata!!

motor langgar ngan apa xtau coz...just mayat & motor je kat tgh jalan!! wiyah budjet langgar lari kot coz x logik terbabas sampai mcm tu terukkan!! haih mintak jauh la dr keluarga wiyah...xnak dengar berita2 mcm ni semua

seriau + seram coz time tu polis baru sampai susun2 kon kat tgh jalan..mayat ditutup ngan surat khabar,,,darah byk sgt may be cedera teruk kat kepala rasanya coz wiyah tgk gitu2 jer..motor nye mmg hancur+hancus,,
kesian plak wiyah tgk xder org lg time tu dlm kul 8.30 pagi kat area chini/lepar (xperasan sgt) ke kuantan...

wiyah seboleh2nya nk ngelak dr tengok tp tertengok gak coz jalan sehala jer bukak so nk xnak kena tgk gak!! walopon xbuka tingkap tp wiyah bau mcm hanyir..xtau la knp may be perasaan!! then tang tu gak pale jd pening..huhu mabuk darah rupanya wiyah ni,, berenti kat petronas g beli roti+air+panadol!! huhu xdaya terbau2 hanyir..seyes nk muntah tp xbaikkan cakap macam tu...!! maaf bkn niat nak mengata..

okey..kpd keluarga allahyarham takziah wiyah ucapkan,,semoga roh beliau diletakkan dalam kalangan orang2 yang beriman...Amin Ya Rabbal Alamin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...