To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, March 8, 2011

Mari menjana side income bersama Heartbeat.my

yeeeha korang sume buat apa tu ujan2 ni...lately asyik ujan je kat parit raja!! alhamdulillah coz sehariah dah panas yg sgt2..at last do petang& malam diberi reward hujan lebat membasahkan bumi selebat2 nya...

hurm bercakap pasal reward ni..wiyah nk share satu benda utk dipasang kat blog korang...slalunya kita dengan nuffnang..nuffnang jer kan dpt menjana side income dr berblogging neh..
ha skang ni da ada yg baru plak...heartbeat.my!!
fungsinya sama jer mcm nuffnang gak..u ol bleh pasang ni sama2 ngan nuffnang xsalah pon,,
hurm wiyah dah pasang last week...ok la as a new blogger adalah cket2 kan..

u ol nk pasang x....hurm meh wiyah share yer,,
ha meh click link kat bawah neh
.
.


mula2 click kat atas neh utk sign up

then bleh create account

ikut step kat bawah ni yer...
.
.
.
sharing is caring kan so let's share

1st klik yg heartbeat.my yg wiyah bulatkan tu yer!!

pastu ..enter email u ol!!


then...click create account utk register pengguna!!

then...fill up the form until complete! da siap click continue yer

then click GET CODE..utk dapat kan link/code u ol!!
then copy code tuh..paste kat design/click add gadjet/pilih html javascript..
save & rearrage ur design !

bila da pasang bleh la check earning u ol...click MyHB affiliate!!

ok bleh try nanti & selamat mencuba

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...