To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, October 10, 2011

Welcome Cukina..anak buah yg ke-15

assalamualaikum..wbt

salam hari isnin semua...1st kali wiyah nak ucapkan takziah pada sahabat wiyah Murni yang sama kelas & sama2 buat praktikal kat Polisas baru2 ni atas pemergian suami tercinta,,apapun wiyah harap semoga Murni diberi ketabahan utk menerima ujian ini yang sangat besar dalam hidup...Semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman..Amin ya rabbal alamin [wiyah tak dpt nak bayangkan kalau wiyah berada ditempatnya...yaAllah jauhkanlah diriku dari segala perkara buruk..panjangkan lah usia ibu bapaku, suami & seluruh ahli keluargaku..amin ya allah]

oke..sambil tu wiyah nak perkenalkan anak buah wiyah yang baru,,cucu ke-15 mak & ayah wiyah yang selamat dilahirkan pada 22 Sept 2011...semua berebut nak bagi nama,, last2 diberi nama Puteri Anis Sauqeena,,hurm dah 2 minggu pun skarang!
comelkan...rasa nak gigit2 je pipi dia ;-)

wiyah nak panggil baby cukina...bila tgk cukina rasa happy jer rasa walaupun dalam hati terasa sedihnak tengok wajah anak sendiri,,sebak rasa bila pegang cukina. bila la agaknya nak pegang anak sendiri kan ;-(

1st time wiyah pegang baby yg umurnya kurang dr 1 minggu...mula2 mmg tak berani nak pegang tapi k.long wiyah paksa & letak kat atas riba wiyah...so kena pegang juga la kan,,1st time pegang still rasa kekok lagi...hopefully lps ni dah ok & bleh practice for our next baby

mula2 rasa macam tak percaya jer wiyah pegang baby yang baru lahir...slalunya bila dah 3bln ke atas baru wiyah berani pegang,,tp dis time agak lain & skarang bila baby nangis wiyah dah dah berani nak angkat & tepuk2..rasa selesa & yakin [ hurm tak sabarnya nak abiskan belajar]

Puteri Anis Syauqeena & abangnya Adam Harith Syauqee

dalam masa yang sama..kami berangan2 nak ada famili yang besar,,anak2 yang ramai...Allah maha berkuasa,,semoga doa kami didengari walaupur umur kami akan mencecah 3series next year..harapan agar doa kami dimakbulkan untuk merasa bahagia seperti ini..insyaAllah



2 comments:

Aida nuriezma said...

takziah utk kwn u yah..somi die meninggal sbb ape?sedihnya kan..
tahniah sbb dpt ank buah lagi..comel nye la kan...i pn dok terpk aje ble turn i...skang ni musim org dpt baby..kt opis ni ramai jgk...same2 la kita usaha kuat lg n doa byk2 eh..:)

Wiyah said...

thanks u..tu la nye i duk terpikir in case terjadi pada i,, i xtau la macamana..mmg x tercapai dek akal utk pikir...bila terpikir jadi meleleh jer air mata ni,, murah btol air mata i hari ni..huhu,, itu la i xleh nak bayangkan dia cane skang,dia br kawen 1thn ++ rasanya...mmg btol musim org dpt baby skang ni,, kwn2 duk tag pikcer..agaknya bila la turn kita nak tag pikcer baby kita plak yer...huhu sobsob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...