To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, October 25, 2011

1 minggu tak online..beku otak! U all boleh ke?

Assalamualaikum...wbt

Entry cepat & pendek..online via iPad pinjam kejap dr mr.hubby,,gara2 broadband tercicir masa tergesa2 nk balik dr batu bahat ke Kuantan last week..nasib baiklah housemate wiyah terjumpa kat depan umah..akibatnya angau tak bleh nak online even galaxy tab ad tp still x leh nak online gal coz x support picture..pe Hal pon xtau la..haish sgt2 sakit hati coz 1 mggu xleh nak ngadap blog & tak boleh nak ber blogwalking,,Huhh sgt2 jelessss tgk macam2 menu & cite baru...tapi just dapat tengok & cuci mata jer...

Apapun pendapat peribadi wiyah guna laptop lagi berpuas hati rather than iPad & galaxy tab..oppps sorry it's just my personal opinion..jgn Ada yg terasa yer..hehe

Ok..esok dah blik bt Panay boleh online mcm bias,,,hurm times out & masa utk masak dinner plak...menu mlm ni ketam mask cili Padi! Nyuumm nyumm :-d...esok cuti kan so happy deepavali dari wiyah bg yg menyambutnya...

7 comments:

eKa said...

sokong !!!!!!!!! eka pun tak suka update selain drp lappy...rimas mata melihatnnya :)

nora said...

i setuju sgt...

Wiyah said...

eka: aah mmg serabut mata kan kan,,plus tak berapa nak celik IT gak hahah..last2 lappy gak jd pilihan ;-D

Wiyah said...

nora: stuju gak ngan i eh...kita mmg serupa lah dari dulu kini & selamanya ;-D

Aida nuriezma said...

i pn setuju jgk...x brape suke guna ipad nk update blog.tp i xde lappy..so,guna imac je la.ngee...(koya sikit mcm update blog sokme je yah..pdhal dah berkurun dok bersawang...kiki)

Wiyah said...

aida: btol la u..rasa x puas hati la! i pon sama gak mcm update slalu jer pada hal jarang sekali hahah...tu pon nak komplen lebih2 kan,, org yg update 24hr ngan fb tu cane ek..

Wiyah said...

eka : alahai ciannya dia...meh balik semenanjung makan puas2 nanti yer ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...