To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, October 27, 2011

Wafer Segera Gardenia

assalamualaikum wbt

salam perayaan cahaya...heheh,,alhamdulillah safely arrived batu pahat at 7pm ngam2 jer ngan cite soffiya...macam dah tak leh nak missed dah cite tu,,hari2 makin best & xsabar nak tengok!

ok skang dah berpuas hati dpt online via lappy + broadband...nasib baik masih boleh digunakan lagi walaupun dah kemek & bercalar2 kesan kena pijak!! alhmdulillah masih rezki wiyah agaknya...syukur tak payar kena keluarkan duit beli yang baru hihi,,mlm ni share cite resepi baru la leh tak..?? 

Wafer Segera dari Gardenia

tahu tak gardenia ada produk baru???? hurrm kalau tahu baguslah coz selain daripada roti gardenia skarang dah keluarkan produk wafer segera ni..hanya perlu pilih jer nak perisa yang mana!! haha senangkan..bila lapar boleh terus ngap jer..tak perlku pergi kedai bagai ...i likeeee ;-D

wafer dari gardenia di ubahsuai jadi macam ni...makan dengan blueberry peanut + vanilla ice cream masa masih suam2  mmg sgt sedap sambil layan cite soffiya bersama mr.hubby semalam...errrmm yummy !!

ni dia rupa produk baru dari gardenia,,memudahkan kerja wiyah actually..harganya just RM 1.90 utk 2 keping,,wiyah suka produk ni coz just re-heat jer wafer ni dalam oven dalam 3 minit...& sapukan dengan mentega/ planta , peanut + blueberry , ++ vanilla ice cream

promo..promo,,sila dapatkan di kedai runcit yang berdekatan dengan harga RM 1.90 per pack!! ;-D

kami makan berebut...syok juga skali skala macam ni,,alhamdulillah licin rezeki kurniaan dariNya,,,yang penting elakkan pembaziran kerana membazir itu amalan......sape??? jawab sendiri yer...sendiri mau ingat

ok just share d idea...mana tau kot2 ada yang teringain nak makan wafer malam2 ni kan so senang tak perlu nak bancu tepung semua...daaaa nite!

7 comments:

Lady Rina said...

anak2 akak pun suka makan waffle...choc flavour...:)

chinta... said...

memang sedap....nak2 kalau kita ubahsuai ikut citarasa kita sendiri kan

E-na Lovely Kitchen said...

sedapya...1st time tgk wafle instant

Wiyah said...

Lady rina : btol tu k.rina,,best kan wafer ni..nak2 kalo time panas2 kan! wiyah suka peanut + chocolate

Wiyah said...

chinta: yer la chinta..wiyah kalo pergi mana2 mesti nak singgah beli ni tau..jom kita usha2 wafer maker nak x?? hehe wiyah tgh mencari yg sesuai..;-D

Wiyah said...

e-na lovely kitchen: tu la..wiyah pon 1st time jumpa hari tu terus beli & try buat..alhamdulillah rasanya mmg tak menghampakan! try la beli & buat kat umah heheh

eKa said...

huhuhu..leh tgk je la...sat sawak ni mana ada gardenia bagai.roti2 yg biasa takde...apatah lagi yg produk baru ni...nape tah tak de kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...