To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, July 4, 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com

assalamualaikum....

hepi monday blues to all....hurmm hari yg sgt la malas nak bangun pagi huh!! apa pun..Welcome to all students...Polisas yang berdaftar hari ini!..teruskan perjuangan anda ;-)

sama macam wiyah gak...nak teruskan perjuangan hari ni wiyah nak join GA lagi,,,heheh...ni 2nd GA yang wiyah join..macam tertarik hati jer lately neh!! hadiah pon hurmm...hadiahnya sgt la menarik, jom ramai2 kita join 1st GA dari  mohdkhairi.com nie 


syarat2 utk join GA ni sume senang jer  or klik jer kat SINI untuk view.....
so to mr. khairi I wish U a very HAPPY belated 23rd BIRTHDAY...May Happiness be with U ever & after....Allah Bless Ur Study..Ur Love ..Ur Life & may Ur dreams come true!

~ Thank You ~
(^-^)

3 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

haha..tenkiu2 ..saya ucap balik utk akak!
May Happiness be with U ever & after....Allah Bless Ur Study..Ur Love ..Ur Life & may Ur dreams come true!
thanks join!!

Wiyah said...

Welcome....sama2 la kita berjuang abiskan study kita yer! ;-0

Mohd Khairi Khadzir said...

TAHNIAH! anda merupakan salah seorg pemenang GA ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...