To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, July 7, 2011

MISH APPLE GIVEAWAY

assalamualaikum...wb.t

yeayyyy hari  ni nak join GA lagi..walopon keje melambak kat meja ni,,,buka itu ini tapi last2 mata & tangan melekat kat lappy ni jugak...hak!! muka serius macam wat keje yang urgent & sangat2 penting jer hehe...

nak join 1st GA dr Mish Apple , sume syarat2 nya senang jer tak payah nak susah2 ...sume kat hujung jari jer...so jom la join,,penyertaan akan ditutup bila dah sampai 90 org!! tadi wiyah tgk dah 80+++ so cepat2...hehe

ok....syarat2 nyer sume wiyah dah makbulkan ...[ayat tak bleh bla...;-) ]

1. i dah follow mish apple...
2. i juga da follow kura-kura
3. i dah klik itu & ini
4. & last skali i nak tag 2 org blogger aktif ni

***********
sorang...blogger yang sgt cekal & tabah dalam kehidupan shahzuralife 
lagi sorang blogger parenting + cooking...resepi muffin yang senang & sedap izzahmuffinlover
**********

try & error is a way of  life...so I just try to get the LUCK!! 
(^_^)

3 comments:

Nisa' Azman said...

salam wiyah..

sy br je follow akak. Jmpe blog nie time blogwalking td.. Salam perkenalan ye.. ^_^

btw, sy nk mintak tlg sket dr wiyah leh x? Tlg vote utk Hannah.. Thanks.. XP

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-hannah-lucky-draw.html

Wiyah said...

ok thanks nisa for following..nice to meet u!...i've done by clicking the fanpage & hannah pictures!! good luck... ;-)

Nisa' Azman said...

Thanks wiyah.. btw, jgn lupe tglkn ID FB kat link yg sy bg tue eh.. nnti wiyah leh msuk list utk lucky draw.. XP

p/s: sy akn rajin2 kn dri dtg visit sni ye.. blog nie mnarik!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...