To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, July 25, 2011

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

nak join GA lagi la..ni kalike-3 wiyah nak join GA,,,td BW kat blog khairi.com...terberkenan la plak kat segmen ni ;-) GA ni dr cik najihah...sgt menarik la coz tak pernah2 plak org wat GA macam ni kan...


hurm....ada kembar ke wiyah ni???? mana la tau kan..kot2 ada kembar,,;-) so bleh tgk dr segi fizikal, character ,minat, perangai & perwatakan & lain2 ada persamaan tak yang macam kat dalam zodiac tu ramalkan kan...
apa2 pon,,,tiap kelahiran dikatakan ada 4 kembar kat muka bumi Allah ni...ok wiyah lahir pada 09 Jan 1982 beramaan 13 rabiul awal 1404 Hijrah

14 comments:

cik najihah said...

tq for joining :)

Wiyah said...

welcome ;)

Mimie. said...

hai geng januari! :)

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

x sama la...ngehh.singgah sini... :)
btw YANA folo you

nanie said...

hye.. hye.. Salam perkenalan ye..
Saye baru lagi dalam dunia blog ni..
Kalau nak nak kenal2.. Meh lar ke sini..

http://acunanie.blogspot.com/

Shaherah said...

Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
Shera lupe nk join segmen ni lar..
Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
Shera lahir bulan 4..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Aimifiqa said...

ala lmbat dua hari je. kalo tak dah sme. hiihi. hai geng januari.

Wiyah said...

hai semua...sori busy tak sempat nk berbelog hari ni,,,anyway thanks yer coz singgah sini...;-),,itu la nyer takder yang sama tarikh lagi..kalo lewat 2hari bleh kira kembar ke?? hehehe

hira said...

singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

layha-banderz said...

hye januari..tp sya 19 jan la..huhu..done follow..follow me back

hafizulhakim said...

salam,

singgah sini,jalanjalan cari kembar blogger. :) geng januari.

si kecik said...

tumpang lalu.... :)

PeRmAtA bIrU said...

saya dari bulan disember... salam perkenalan.. follow sini k..:)

Atiqah Sa'ahiry said...

assalamualaikum


salam dari 15 disember..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...