To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, July 6, 2011

Hai CCV Babai TAM

assalamualaikum...wbt

wordless wednesday??..hurmmm hari ni mood agak down cket..ince dr pagi tadi mmg xde mood nak berborak/bercakap langsung,,,huh sindrom apakah ini??? emosi perempuan kah?? 

apa pon just nak tulis diari jer hari ni
 alhamdulillah syukur diatas kurniaan kesihatan, limpahan rahmat & rezeki daripadaNya...bersyukur dengan setiap rezeki yang diberi..semoga hari2 yang mendatang diberi lebih keberkatan melalui hari2 seterusnya....

A lot of thanks to TAM  ( My Purple Ego) coz dah banyak berjasa pada Ayie & Wiyah selama 5 tahun (July 2006 - Jun 2011)...kesana kesini kepasar malam ke kedai ( dah byk pasar malam dah kita terjah kan TAM) & byk tempat lagi yang U  dah bawak we olll...but we r so sorry we have to let U go...

&
 Welcome Black CT  CCV to Ayie & Wiyah life...lepas ni , U la plak kena ambik alih tugas TAM ,,g kedai & g pasar malam yang utamanya!! bawak kami pergi bercinta macam yang TAM buat tu...hurmmm boleh ke CCV??...

Purple Ego  to Black CT

bersama mu TAM adalah saat terindah Ayie & Wiyah...Jasa mu di Kenang!!

Merempit di kala kebosanan...ka sana ke mari mengambil angin!! ;-)

Semoga kurniaan rezeki ini diberkati oleh mu Ya Allah....Ku bermohon padaMu kurniakan kami rezeki cahayamata agar dkebosanan & kesunyian ini dapat dipenuhi sebaiknya.... Amin Ya Rabbal Alamin

2 comments:

eKa said...

wah romantik lagi... eka pun suke je naik moto dgn en somi

Wiyah said...

btol kan...skali skala malam2 keluar ambik angin,,seronok!! moto mmg wajib ada ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...