To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, June 28, 2011

Lovely Moment Giveaway

1st GA yang wiyah nak join...terbuka hati to move 1 more step!!


untuk join sila klik link Shahzura's Life Lovely Moments GA
hadiah sangat menarik, berbaloi & unik!!! Jom ramai2 join GA sempena  4th Wedding Annivesary Shah & Zura Berjanji Setia Sehidup Semati... pada 070707!! ....

U...I pertaruhkan pikcer CINTA candid bersama cayang I ni utk bolot sume hadiah2 yang U offer tu..;-D
(join contest saja utk suka2 & untuk try2)

memories @ Gunung Senyum April 2011

hurm...ada market ke pikcer ni eh heheh ;-)

5 comments:

zura_habib said...

hehe...gud luck ye...time kasih sbb sudi masuk GA sy....

all d best:-)

eKa said...

amor sweetnya...akak jemput dtg ke umah eka...
http://saya-suka-pink.blogspot.com/2011/06/welcome.html#comments
eka dah follow akak dgn umah baru ni ;)

eKa said...

alor sweetnya...akak jemput dtg ke umah eka...
http://saya-suka-pink.blogspot.com/2011/06/welcome.html#comments
eka dah follow akak dgn umah baru ni ;)

niey_muhaini said...

Salam wiyah..
cerianya gambar wiyah & hubby..& i wish u good luck ye.
singgah n follow..

Wiyah said...

zura, eka & niey : thanks sue...hehe 1st time ni!...mana tau ada rejki kan!! hheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...