To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, June 6, 2011

1st day LM...its OK !!

assalamualaikum...

syukur padaNYA hari ini...06 july 2011 wiyah memulakan tugas sebagai pendidik di Fakulti Kejuruteraan Awam, Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah,Kuantan...jangan salah sangka bukan sebagai staff yer...hanya sebagai pelajar praktikal Latihan Mengajar bagi memenuhi syarat lulus sarjana pendidikan TVET neh...3bulan tempoh diberi untuk mengaplikasi & mengunakan segala ilmu yang telah dicurahkan...

gaya seorang  pendidik....

InsyaAllah akan wiyah menjalankan tanggungjawab yang diamanahkan ini sebaiknya,,,bila ditanya subjek apa yang u nak ajar yer??? direct wiyah jawab...hurm mechanics of structure kot!! calculation & design..subjek yang wiyah minat! & subjek safety & health subtopik thesis wiyah..alhamdulillah memudahkan segala urusan seterusnya...semoga hari2 esok diberi lebih keberkatan dalam menjalankan aktiviti harian....amin amin

sesi penerangan...


ok la...nanti wiyah update lagi yer...:-) hari ni agak busy cket,,almaklumla hari pertama..dah agak lama tak kerja macam ni la jadi nya agak kelam kabut...haih kul 9 pagi dah ngantu apa cite...hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...