To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, February 20, 2011

Terima Kasih Tuhan..terima kasih Chinte!!


Terima kasih Allah yang maha Esa..tuhan sekelian alam
Terima atas segala limpahan rahmat cinta yang tak terhingga kepada kami,,,
Terima kasih kerna telah menemukan AKU & DIA
Terima kasih kerna menyatukan 2 jiwa bersatu menjadi 1...
Terima kesih kerna menciptakan DIA untukku..
Terima kasih kerna telah menyatukan kami sebagai pasangan SUAMI ISTERI..
Terima kasih kerna mengurniakan kasih sayang yang tak berbelah bagi antara kami..
Terima kasih kerna menjadikan kami rindu-rinduan senantiasa..
Terima kasih kerna diatas kebahagian yang dikecapi..
Terima kasih diatas segala rezeki yang dikurniakan..

Terima kasih SUAMI kerna semua ini...
ISTERI ini sangat2 menghargainya...
bersyukur kpd yang ESA semoga ikatan
SUAMI ISTERI
yang terjalin ini
akan kekal hingga ke hembusan nafas yang terakhir
amin...amin ya rabbal alamin


terima kasih SUAMI...no words can describe how much I Love U...how much I Miss U
[card from my husband on my birhday 9 jan, 14 feb & 13 rabiul awal..thanks coz remember d special day in my life]


thanks for the wishing me on my & our special day!! I'll be appreciated it in every minutes..


" send the bill to the kids"....insyaAllah Kita teruskan usaha & berdoa agar impian kita untuk bergela "mummy & daddy" akan dimakbulkan OlehNYA...

Ya Allah ku bermohon padamu....
murahkan lah rezeki kami...kekalkan lah kasih sayang antara kami..
jauhilah diri kami dari alfa kepada MU..
berikanlah kami kebahagian hidup di dunia & akhirat
Ya Allah ya Tuhan kami...
berikanlah kami rezeki "cahaya mata"
sebagai
pengerat ikatan cinta kasih sayang
antara AKU & DIA
Amin....

Lagu ini : For the rest of My Life,,, by Maher Zain di tujukan
.
.
khas buat En.Suami terchinta
{Mohd. Suhairi Bin Ramli}

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever II`ll be there for you



Terima kasih Tuhan..
terima kasih SUAMI
diatas segala kurnia & kasih sayang yang tak terhingga!
.
.

You`re my husband and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
.
.


Nukilan hati ikhlas dari Isterimu

4 comments:

E K A said...

romantiknya...insyaallah...kita sama2 doakan satu hari ni...kita akan dapat 'rezeki' yang satu ini

Aida Nuriezma said...

Hukhuk..sgt terharu yah..i doakan yg t'baik utk u..lgu tu mmg feveret i.tiap kli dgr mmg berair mata.sgt bersyukur dgn ketentuan Tuhan ats segala-galanya..sgt bersyukur dgn jodoh drNya..same2 kita doakan moga mrh rezki kita utk dpt baby n pjg jodoh hingga akhir hayat.amin....

Wiyah said...

EKA : thanks,,kita sama berdoa moga dipercepatkan rezeki menimang cahaya mata ye,,kalo ada info bleh kita sama2 share nanti..alhamdulillah syukur diatas kurniaanNYA..wiyah juga doa kan yang terbaik buat EKA yer..amin

Wiyah said...

AIDA & ADI : insyaAllah jgn cpt berputus asa,,kita teruskan usaha, doa dan tawakkal kepadaNYA,,semoga tahun depan kita berjaya bergelar sbg Ibu Ayah yer...U tau x,,nor pon pregnen mcm U,,kantung '0'..kena tggu kepuutsan dok utk cuci or others...kesian sgt!! i doakan yang terbaik utk kita semua..semoga dijauhkan dr segala perkara yang menyedihkan lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...