To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, February 7, 2011

Alhamdulillah...selamat semuanya!

Alhamdulillah syukur pd Tuhan ayah wiyah selamat di bedah..
harap ayah wiyah semakin sihat n happy dpt baca Quran seperti sediakala..
thx 2 Prof. Madya Dr.Khairidzan Mohd Kamal [IIUM eye specialist] n sume staff medical UIAM Kuantan diatas layanan & tempat yg amat selesa pd keluarga kami ..

masa hari opertion tuh wiyah ada kat batu pahat..thats y xdpt teman,,& xdpt nk rakam momen2 tuh,,tp mas cuti CNY baru wiyah sempat bawak ayah g appointment check up perkembangan lepas operate hr tuh...n wiyah record d moment! wiyah masuk dalam bilik ume bilik doktor...3bilik kot ! nk tau perkembangan dr awal sampai akhir...nk tau efek2 dia..thanks to d tuan doktor coz terangkan sejelas2 nye pd wiyah...

wiyah nak share d moment...jom!


check up yg sgt detail...

tgh check kanta mata baru...:-)

retina mata yang baru...sgt2 clear

tgk tuh...dah xder selaput lg!!

hehe..x ketinggalan sempat lg posing kat hosp tu,,,tu anak buah wiyah ' si acha' pantang tgk camera mesti nk join gak..hikhik ikut sape la tuh!

alhamdulillah skang ni ayah wiyah dah ceria & happy mcm dulu..dpt g jalan mcm dulu!! tp kena pakai sun glass tiap masa..mcm jeffry dinn la plak..thanks god for everything!

Tamat

1 comment:

fadz said...

lecturer sy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...